AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

  In mediul digital cu filmari profesionale sau cu fotografii, acaparezi atentia.

Promovare companie, brand awareness? Filmarile, pe langa multe alte solutii de promovare online: content, Google Ads, Social Media, ajuta la transmiterea mesajului tau. Si asta pentru ca un clip de prezentare este de 9 ori mai vizionat decat un text simplu (ca parte integranta a contentului postat), avand ca element definitoriu de succes-interactivitatea. Iar avantajul vizibilitatii atrage dupa sine viralitatea, exact ceea ce iti trebuie pentru un succes fulminant.

   Cameraman evenimente firma 

Cameraman evenimente corporate companii

  Content marketing-ul este o tehnica prin care se creeaza si se distribuie continut relevant si valoros, pentru a atrage si implica un public tinta, cu scopul de a-l impulsiona pe acesta sa devina client si sa achizitioneze produsele/ serviciile companiei dupa crearea site-ului tau. Pe scurt, contentul tau trebuie sa fie original, de o calitate superioara, memorabil si sa implice emotional vizitatorul sau utilizatorul de pe website, Youtube sau pagina de Social media.

  Cum faci asta? Simplu. Scrie textele doar atunci cand chiar ai ceva de comunicat celorlalti. Concise, clare si la obiect. Pune o fotografie profesionala sau un videoclip realizat de videografi si cameramani profesionisti alaturi de content si posteaza tinand cont si de SEO, Adwords, si orele recomandate. Cheia este sa ai elementele vizuale memorabile, in acord cu textele, care sa reprezinte calitatea brandului. Decat sa faci o impresie neinspirata, mai bine investesti in serviciile foto video ale unei agentii, care iti vor pune la dipozitie nu numai echipamente profesionale (gen drona, DSLR etc) dar si au un input valoros in ceea ce priveste scenografia. Mai ales daca discutam despre filmari evenimente corporate in Bucuresti.

   

Filmari cu drona

Filmare aeriana cu drona hale sedii ansambluri santiere infrastructura

   In final, pentru ca oamenii isi amintesc 80% din ceea ce vad si doar 20% din ceea ce aud, este demonstrat ca un video plasat pe landing page-ul website-ului tau poate creste rata de conversie si achizitionare cu pana la 85% iar postarile pe Social Media care au video si fotografii pot genera cu pana la 65% mai mult engagement (like,share, comment). Cifre impresionante, sustinute doar de elemente vizuale.

  Sper ca am reusit sa iti ofer cele mai importante motive pentru a folosi continut vizual de calitate de acum incolo si sa cresti afacerea ta in cel mai scurt timp alaturi de noi. Noi te asteptam sa discutam planurile tale si sa te ajutam sa-ti urmezi viziunea!

  Modul in care „povestesti” prin imagini face diferenta intre o poveste de neuitat si una care plictiseste. Caci o imagine face cat 1000 de cuvinte. Pentru familia sau compania ta, aceste filmari si fotografii devin parte din istoria cladita de voi, impreuna.

   

Videograf conferinte Bucuresti

Videograf congrese sedinte seminarii conferinte de presa interviuri

   Astazi, standardele moderne cuprind capacitatea cameramanului de a capta emotii, imagini de calitate din unghiuri potrivite si montaj creativ, bazat pe un story-board si care este realizat fara cea mai mica eroare. Pentru ca nu sunt suficiente doar echipamente speciale si dedicate filmarilor profesionale (drone, camere mobile, cu macara, fixe, DSLR-uri etc) care permit filmari la rezolutii de 4K, cameramanul sau videograful care realizeaza filmarile profesionale trebuie sa aiba cunostinte atat de productie video, de sound design cat si de crearea efectelor speciale. Bineinteles, alaturi de filmari sunt si fotografii profesionale  Realizate pe timpul filmarilor de catre un fotograf profesionist, aceste imagini au capaciatea de a opri timpul in loc in captarea unei emotii.

   

Productie clipuri de promovare

Productie clipuri comerciale spoturi videoclipuri

 Serviciile cameramanilor si fotografilor profesionisti sunt necesare si foarte apreciate in domenii si industrii care pun accentul pe imagine, parte integranta a strategiei de branding, cat si la evenimente deosebite precum nunti si botezuri. Promovarea unui business este bazat pe fotografii de produs, fotografii de fashion, real estate sau fotografii de evenimente corporate de cea mai buna calitate, unde editarea si crearea contextului expun misiunea si valorile unui brand. Impresiile si emotiile transpuse pe film sunt strategic transmise pe canale de comunicare diferite, fiind integrate in campanii de promovare online si SEO.

 In concluzie, atunci cand doresti calitatea, alege o echipa de specialisti care detine logistica moderna si aparatura de ultima ora, dedicata si care are pregatirea necesara realizarii de materiale de exceptie. Noi iti stam la dispozitie, abia asteptam sa discutam despre planurile si visurile tale.

   

Creare spoturi publicitare

Realizare clipuri prezentare produse servicii