Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@agmark.ro

Despre omul si fotograful Alin Gavrila

„Perspectiva din care privesti îti formeaza perceptia asupra elementului privit.”

Fotografia o consider o disciplina, dincolo de arta. Un domeniu atat de vast unde perseverenta si rabdarea, pasiunea, implicarea si deschiderea catre noi perspective, flexibilitatea si comunicarea sunt indispensabile pentru a fi considerat intr-adevar un fotograf profesionist. Farmecul ei totusi consta in posibilitatea de a incanta privirea prin impletirea intr-un mod interesant viata de zi cu zi cu fantasticul, fantezia. Iluzie optica sau nu, fotografia ramane pentru mine, cel putin, un domeniu fascinant iar instantaneele, preferatele mele.

Stiu ca de prima camera cumparata nu am facut altceva decat sa-mi urmez dorinta de a fi un fotograf profesionist. Un drum plin de experiente nemaipomenite, un drum pe care il construiesc si astazi cu multa pasiune. De la acea simpla fotografie prietenii si cunostintele au inceput sa ma aprecieze si sa ma sustina, sa ma cheme mereu la diverse evenimente corporate si sa ma implice in diverse proiecte si astfel experienta mea a capatat noi valente. Iar mai apoi, in scurt timp, devenisem fotograf de produse cat si de imobiliare. Incet-incet am descoperit ca pot invata extrem de multe, singur sau la cursuri de specialitate (unde chiar eram pe post de mediator intre cursanti si trainer), iar practica este sursa inventivitatii.

Prima camera pe care mi-am cumparat-o a fost in 2008, un Nikon P850. In 2009 nu am rezistat tentatiei in fata unui Canon 50D, iar din 2012 lucrez numai cu 5DMK3. Inutil sa mentionez, ca orice fotograf pasionat, ca in anul 2017 mi-am achizitionat si o drona. Vorbind despre noi perspective…fotograf si videograf, studio foto sau exterior, desi cunoscute, toate promit in continuare experiente captivante.

Am norocul de a fi un personaj empatic dar cu o vointa sanatoasa si viziune. Astfel reusesc de fiecare data sa colaborez bine cu toti atunci cand trebuie sa optimizam timpul si resursele sau cand elaboram proiecte complexe. De multe ori pun mare accent pe detalii, parte integranta a introvertitului din mine care sustine perfectiunea, si caut mereu actiunea dincolo de vorbe. In timp, am inteles ca tocmai aceste „calitati” m-au ajutat in pasiunea mea pentru fotografie.

O pasiune care m-a purtat pe diferite tinuturi, mi-a facut cunostinta cu diferite domenii si, bineinteles, m-a apropiat de oameni ce au caractere si functii diverse.

Din acest punct de vedere, ma declar un castigator si un mare norocos, caci am intalnit oameni absolut extraordinari, adevarati profesionisti care pun munca si pasiunea pentru ea mai presus de orice. As putea completa, cu mandrie, ca am invatat multe de la ei si intotdeauna imi face placere sa ma implic alaturi de ei in noi proiecte ca furnizor de servicii foto video.

Dintre clientii care mi-au lansat adevarate provocari ca si fotograf de evenimente corporate si de fashion, si carora le multumesc, ii pot enumera pe cei de la Huawei, Fashion Week Romania si Serbia, Scholl si Green Future.

Visez cu ochii deschisi la oameni cat mai diferiti, culturi distincte, multa varietate si culoare. Calatorii in care pot surprinde ineditul si realul. In propria sa culoare si in propria sa forma. Cu privire la planurile pe termen mediu si scurt, sunt incantat de ideea de a preda arta fotografica si de a ma implica in cat mai multe proiecte sociale, dincolo de preferatele mele, cele de fashion.

@dealingavrila

MENU

Back
Home

Share to