AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Filmare aeriana cu drona hale, sedii, ansambluri, santiere, infrastructura

filmare aeriana cu drona hale, sedii, ansambluri, santiere, infrastructura este o interfata necesara pentru orice mare

Organizatie care vrea sa ajunga la publicul ei nu doar prin produse, ci si prin mesajul pe care vrea sa il transmita. Marile companii nu acorda mereu atentia cuvenita filmarilor de prezentare si lasa totul in seama unor responsabili care sunt adesea angajati proprii.

Ei isi dau interesul pentru aceasta activitate, insa pregatirea lor in aceasta privinta sufera de multe ori si rezultatele sunt limitate. Atunci cand urmarim o filmare prezentare companii vedem clar daca ea este facuta de un profesionist sau de un amator. Sunt si cazuri in care filmarile sunt bine facute, dar sunt prezentate in starea lor bruta, fara a fi prelucrate deloc.

In general, corporatiile sunt blamate pentru unele lucruri complet false, insa ele s-au fixat in mintea publicului si cu greu pot fi scoase de acolo. Printre cele mai mari acuzatii care se indreapta spre ele sunt cele referitoare la dezumanizare si folosirea angajatilor pana la epuizare. Insa, lucrurile nu stau deloc asa, caci altfel ele nu ar mai avea angajati daca i-ar trata fara niciun pic de omenie. Aici intra in scena videograful, adica cel care filmeaza, monteaza si prelucreaza ceea ce a filmat si prezinta viata acelei companii in doar cateva minute.

filmare aeriana cu drona de hale industriale, sedii de firma, ansambluri de locuinte, santiere, lucrari de infrastructura,

pot viza mai multe aspecte: traininguri privind siguranta in munca si instructiuni pentru folosirea unor aparate sau utilaje, prezentari privind investitiile si modernizarile facute in acea companie sau fabrica, prezentarea unor noi produse, prezentarea unor conferinte, a unor targuri de profil sau intalniri cu partenerii de afaceri, interviuri cu liderii companiei si cu investitorii etc.

De ce are compania dvs. nevoie de filmare aeriana cu drona hale, sedii, ansambluri, santiere, infrastructura?

Daca veti face un scurt sondaj printre oameni, veti vedea ca ei prefera sa primeasca informatia intr-o forma concentrata si prefera imaginile. Multe companii au inceput sa foloseasca tot mai mult materialele video pentru ca ele sunt indexate in Google si folosesc foarte mult la promovarea unei companii sau organizatii. Mai multe vizualizari ale acestor materiale video inseamna mai multi potentiali clienti si implicit o cifra de afaceri in crestere.

De exemplu, o fabrica de utilaj greu nu prea are ce sa transmita catre publicul larg, caci ea se adreseaza unei nise de experti. Insa, ea poate sa isi largeasca orizontul atunci cand vine vorba de prezentare. Reprezentantii ei pot apela la un expert in filmare fabrici industriale care sa se concentreze asupra tehnologiei folosite, asupra sigurantei in munca si chiar sa filmeze interviuri cu angajatii fabricii si cu conducerea ei.

Un profesionist desavarsit in domeniu va sti ce sa prezinte si sa scoata in evidenta in aceste filmari. El va sublinia mesajul care se doreste transmis, insa o va face prin intermediul filmarii realizate in fabrica. Oricat de lipsita de atractivitate ar fi activitatea unei fabrici sau companii, intotdeauna se gaseste ceva interesant de prezentat despre ea. In cele din urma, cu siguranta vor fi implicate si emotiile in aceste fimari, caci in spatele oricaror utilaje stau intotdeauna oamenii, iar oamenii au mereu povesti interesante de spus.