AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Servicii fotografie profesionala

Fotograf evenimente bussines, produse, imobiliare, moda

  Indiferent de industria sau domeniul in care activezi, servicii foto video profesionale

Sunt absolut indispensabile comunicarii online, vanzarii si construirii unui brand. Ultima statistica arata ca 87% dintre marketeri folosesc videoclipurile si imaginile in strategia de comunicare. Indiferent ca discutam de despre un video promotional, un training sau despre unul corporate, aceasta este abordarea corecta pentru a scoate in evidenta produsele si serviciile tale. A folosi poze profesionale si videoclipuri, pe site-ul tau sau al unui partener, este cea mai eficienta metoda de a-ti face publicitate online, a aduce trafic, a imbunatati experienta utilizatorilor si, nu in ultimul rand, este benefic pentru intregul proces de SEO. Prin imagini si videoclipuri de calitate executate de un fotograf profesionist si plasate strategic online pe social media, creste rata noilor vizitatori iar un click devine o vanzare.

  Fotografii si filmari profesionale sunt exact ceea ce are nevoie un business in plina dezvoltare,

Fiind o directa reprezentare a personalitatii brandului si astfel influentand reputatia acestuia. Prin texte-copywriting, imagini si videclipuri de calitate poti castiga rapid credibilitate si incredere din partea potentialilor clienti, pentru ca iti permite sa conturezi clar beneficiile produselor si serviciilor tale intr-un mod in care doar textul nu poate. Mai mult, a folosi servicii foto video in fiecare stadiu al palniei de vanzari este modalitatea perfecta de a ilustra idei complexe si de a convinge actionari si investitori, astfel afacerea ta dezvoltandu-se mereu.

 

 FOTOGRAFIE CORPORATE

  Experienta ca fotograf evenimente corporate, a demonstrat faptul ca desi participantii pot face fotografii la evenimente, putine dintre ele vor fi relevante in comunicate de presa, campanii si comunicari de PRO fotografie de calitate nu depinde doar de camera, ci si de atitudine.

 

  FOTOGRAFIE PRODUSE

  O fotografie realizata de catre un fotograf produse stabileste conversiile  pe site si devine factorul in procesul de cumparare. Imaginile alaturi de filmari sunt elemente cheie pentru brand-ul tau, si cu totii stim cat de important este un brand in decizia de achizitie.

 

FOTOGRAFIE IMOBILARE

Imaginea conteaza, imaginea vinde. Niciodata nu ai a doua sansa sa creezi prima impresie, pe care o poti realiza prin imagini si videoclipuri care sa atraga, ai decat o singura optiune-apeland la un fotograf imobiliare si la un cameraman pentru a realiza filmari profesionale.

 

FOTOGRAFIE PORTRET SI FASHION

Un fotograf  fashion este responsabil de modul in care este prezentata o haina, un produs intr-o campanie de publicitate, in mediul online, cataloage sau reviste. A fi fotograf portrete nu este doar despre a face o fotografie ci despre a capta o emotie dintr-un anumit moment.

 

 

  In cadrul serviciilor oferite se enumera fotografie profesionala pentru evenimente corporatefashionproduse si imobiliare.

   De asemenea, toate acestea pot fi insotite de videoclipuri ale conferintelor, evenimentelor de strangere de fonduri, decernare premii, teambuilding-uri sau de prezentare imobiliare si multe altele. Indiferent de proiectul pe care il concepem impreuna, important este sa transmitem mesajul tau intregii lumi intr-un mod cat mai placut si usor de inteles.

  Trebuie inteles ca suntem in punctul in care marketingul si promovarea online inseamna mai mult decat date si semnul banilor.

   Este un podium de comunicare a ceea ce reprezinta cu adevarat personalitatea unui brand, care sunt valorile si misiunea companiei. Fiecare brand are o poveste unica de spus iar modul in care o spui este definitoriu insusi brandului. Aici se creaza diferentierea fata de competitie, diferenta intre succes sau esec. Prin imagini se exprima clar emotia si valorile unui brand, caracteristici ce vor determina audienta sa te urmareasca sau nu, partenerii de afaceri sa se asocieze cu tine si clientii sa cumpere si in viitor. O imagine corect construita a unui brand si o strategie adecvata include atat fotografie cat si video.

  Fotografiile si videoclipurile realizate in locatii specifice sunt vizualul necesar pentru a personaliza mesajul companiei tale,

   Oferind consumatorilor o experienta unica a brandului. Deci, imaginile reflecta esenta brandului, ca si parte sustenabila a strategiei de marketing iar costurile sunt optimizate, prin returnarea investitiei in scurt timp. 

 

Clienti Fotografie si Filmare

Indiferent de industria sau domeniul in care activezi, toate serviciile foto video profesionale oferite sunt absolut indispensabile comunicarii online, vanzarii si construirii unui brand.