Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@agmark.ro

Fotograf Bucuresti

SERVICII FOTOGRAFIE PROFESIONALA

FOTOGRAFII PENTRU EVENIMENTE BUSSINES, FASHION, IMOBILIARE SI FOTOGRAFIE PRODUSE

Indiferent de industria sau domeniul in care activezi, servicii foto video profesionale

Sunt absolut indispensabile comunicarii online, vanzarii si construirii unui brand. Ultima statistica arata ca 87% dintre marketeri folosesc videoclipurile si imaginile in strategia de comunicare. Indiferent ca discutam de despre un video promotional, un training sau despre unul corporate, aceasta este abordarea corecta pentru a scoate in evidenta produsele si serviciile tale. A folosi poze profesionale si videoclipuri, pe site-ul tau sau al unui partener, este cea mai eficienta metoda de a-ti face publicitate, a aduce trafic, a imbunatati experienta utilizatorilor si, nu in ultimul rand, este benefic pentru intregul proces de SEO. Prin imagini si videoclipuri de calitate executate de un fotograf profesionist si plasate strategic online pe social media, creste rata noilor vizitatori iar un click devine o vanzare.

Fotografii si filmari profesionale sunt exact ceea ce are nevoie un business in plina dezvoltare,

Fiind o directa reprezentare a personalitatii brandului si astfel influentand reputatia acestuia. Prin texte, imagini si videclipuri de calitate poti castiga rapid credibilitate si incredere din partea potentialilor clienti, pentru ca iti permite sa conturezi clar beneficiile produselor si serviciilor tale intr-un mod in care doar textul nu poate. Mai mult, a folosi servicii foto video in fiecare stadiu al palniei de vanzari este modalitatea perfecta de a ilustra idei complexe si de a convinge actionari si investitori, astfel afacerea ta dezvoltandu-se mereu.

FOTOGRAFIE CORPORATE

Experienta ca fotograf evenimente corporate, a demonstrat faptul ca desi participantii pot face fotografii la evenimente, putine dintre ele vor fi relevante in comunicate de presa, campanii si comunicari de PR. O fotografie de calitate nu depinde doar de camera, ci si de atitudine.

DETALII

FOTOGRAFIE PRODUSE

O fotografie realizata de catre un fotograf produse stabileste conversiile si ratele de retentie pe site si devine factorul in procesul de cumparare. Imaginile alaturi de filmari sunt elemente cheie pentru brand-ul tau, si cu totii stim cat de important este un brand in decizia de achizitie.

DETALII

Servicii Filmare Profesionala

Detalii

FOTOGRAFIE IMOBILARE

Imaginea conteaza, imaginea vinde. Cum niciodata nu ai a doua sansa sa creezi prima impresie, pe care nu o poti realiza decat prin imagini si videoclipuri care sa atraga, ai decat o singura optiune-apeland la un fotograf imobiliare si la un cameraman pentru a realiza filmari profesionale.

DETALII

FOTOGRAFIE PORTRET SI FASHION

Un fotograf  fashion este responsabil de modul in care este prezentata o haina, un produs intr-o campanie de publicitate, in mediul online, cataloage sau reviste. A fi fotograf portrete nu este doar despre a face o fotografie ci despre a capta o emotie dintr-un anumit moment.

DETALII

In cadrul serviciilor oferite se enumera fotografie profesionala pentru evenimente corporate, fashion, produse si imobiliare.

De asemenea, toate acestea pot fi insotite de videoclipuri ale conferintelor, evenimentelor de strangere de fonduri, decernare premii, teambuilding-uri sau de prezentare imobiliare si multe altele. Indiferent de proiectul pe care il concepem impreuna, important este sa transmitem mesajul tau intregii lumi intr-un mod cat mai placut si usor de inteles.

Trebuie inteles ca suntem in punctul in care marketingul si promovarea online inseamna mai mult decat date si semnul banilor.

Este un podium de comunicare a ceea ce reprezinta cu adevarat personalitatea unui brand, care sunt valorile si misiunea companiei. Fiecare brand are o poveste unica de spus iar modul in care o spui este definitoriu insusi brandului. Aici se creaza diferentierea fata de competitie, diferenta intre succes sau esec. Prin imagini se exprima clar emotia si valorile unui brand, caracteristici ce vor determina audienta sa te urmareasca sau nu, partenerii de afaceri sa se asocieze cu tine si clientii sa cumpere si in viitor. O imagine corect construita a unui brand si o strategie adecvata include atat fotografie cat si video.

Fotografiile si videoclipurile realizate in locatii specifice sunt vizualul necesar pentru a personaliza mesajul companiei tale,

Oferind consumatorilor o experienta unica a brandului. Deci, imaginile reflecta esenta brandului, ca si parte sustenabila a strategiei de marketing iar costurile sunt optimizate, prin returnarea investitiei in scurt timp.

Servicii Promovare Online

Detalii

Clienti Fotografie si Filmare

Indiferent de industria sau domeniul in care activezi, toate serviciile foto video profesionale oferite sunt absolut indispensabile comunicarii online, vanzarii si construirii unui brand.

Blog fotografie, filmari si promovarea online

Daca cuvintele sunt folosite pentru a crea mental o imagine asociata unei trairi, creand astfel o perceptie a realitatii, atunci oamenii comunica prin imagini. Iata cheia succesului tuturor retelelor sociale unde imaginea este regina, iar continutul o sustine.

MENU

Back

Follow

Share to