AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Servicii fotografie coprporate

Fotografii pentru conferinte, evenimente bussines si media

Cea mai mare provocare pentru un fotograf evenimente bussines corporate?

Fara indoiala, aceea de a surprinde momente inedite intr-un cadru oficial in care majoritatea persoanelor au o atitudine sobra si uneori atmosfera poate fi rece si monotona. Insa in ziua de astazi, fotografiile corporate nu mai sunt o optiune, ci deja devin necesitate, dat fiind ca sunt o parte importanta a strategiei de dezvoltare si promovare a imaginii companiilor cand e vorba de creare site webservicii SEOpromovare pe social mediacampanii de publicitate onlinecreare de continut pentru site. De la speakeri pana la VIP’s, de la invitati de onoare pana la angajati, toti au un rol in comunicarea succesului companiei si a cauzelor sustinute de aceasta, iar rolul unui fotograf corporate este sa surprinda aceste momente cheie.


Conventia partenerilor Huawei

O intalnire extrem de importanta pentru profesionistii din domeniul comunicatiilor mobile, conventia partenerilor Huawei a fost un eveniment al celor care vor sa faca din acest domeniu unul extraordinar pentru viitorul omenirii. Am avut astfel prilejul sa fac fotografii business corporate la cel mai inalt nivel.

 

Conferinta Huawei – siguranta la locul de munca

In colaborarile mele cu celebra companie Huawei am avut prilejul de a asista ca fotograf evenimente Bucuresti si la conferinta privind siguranta la locul de munca, un eveniment ce a sintetizat in liniile lui cele mai importante viziunea companiei chineze asupra domeniul comunicatiilor mobile si impactul acestora asupra lumii in care traim, precum si asupra sigurantei la locul de munca in diverse domenii de activitate.

 

Conferinta orasele inteligente

Cunoscandu-mi experienta ca fotograf media pr Bucuresti, realizatorii evenimentului mi-au cerut ajutorul pentru a face fotografii si a filma la conferinta orasele inteligente organizata de Huawei. Mi s-a parut foarte interesanta abordarea companiei in legatura cu tehnologia 5G, o tehnologie care promite sa schimbe viitorul in toate aspectele lui.

 

One coin Bucuresti

Tu stii ce sunt acelea criptomonede si cum se folosesc, de unde se cumpara sau cat costa? Recunosc ca nici eu nu stiam prea multe in legatura cu acest domeniu cand am participat la conferinta celor de la One Coin Bucuresti. Acolo am fost invitat atat ca fotograf, cat si in calitate de persoana interesata de acest domeniu.

 

Conferinta Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune

Piata fortei de munca din Romania este in criza, iar companiile din diverse domenii trebuie sa gaseasca noi modalitati prin care sa ii atraga pe angajati. Am fost fotograf conferinte Bucuresti la manifestarea stiintifica a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune si am putut vedea astfel cum se schimba dinamica acestui domeniu competitiv din Romania.

 

 

Experienta in fotografia de evenimente corporate din ultimii 5 ani in Bucuresti, a demonstrat faptul ca desi participantii pot face fotografii si filmari  la astfel de evenimente, putine dintre ele vor fi relevante in campaniile si comunicarile de PR sau marketing. Astfel de evenimente sunt sustinute chiar in ideea insasi de a diferentia compania ta de restul, de a atrage noi clienti si noi potentiali participanti la viitoarele actiuni de marketing si promovare.

Provocarile sunt diferite pentru fiecare tipologie de eveniment

Fie ca discutam despre targuri sau expozitii, unde ca fotograf am rolul de a scoate in evidenta atat amploarea evenimentului cat si importanta participantilor. Fotografiile profesionale, rezultatul final al expertizei in fotografia corporate, sunt un suport vizual de mare impact in mediul online cat si offline. Reviste, ziare, social media, toate aceste canale transmit imaginea, valorile si misiunea companiei tale.

 

Servicii foto targuri Romexpo

Cel mai mare ansamblu de spatii expozitionale din Romania, Romexpo este un loc de referinta atunci cand vorbim de promovarea unei afaceri si de stabilirea unor colaborari viitoare. Sunt de multi ani fotograf targuri Bucuresti si pot spune ca niciodata nu m-am plictisit la un targ organizat la Romexpo.

 

Fotograf expozitii Bucuresti

Expozitiile la care particip sunt organizate atat in aer liber, cat si interior. Unele sunt ample, intinse pe spatii uriase, altele sunt mai concentrate, limitate la un spatiu interior mic. Ca de fiecare data, eu, ca fotograf , sunt in fiecare colt al expozitiei si prezint prin imaginile surprinse atmosfera generala si ceea ce merita sa fie prezentat lumii intregi.

 

Revista capital-25 de ani

Capital, prestigioasa revista de profil economic din tara noastra a ajuns la ceas aniversar. De 25 de ani, cei care lucreaza in domeniul financiar primesc informatii si analize de la experti si sunt mai bine informatie datorita acestei publicatii. Am fost invitat ca fotograf media pr bucuresti la acest eveniment marcant, iar experienta traita aici a fost cu adevarat una revelatoare.


 

Din multitudinea de evenimente (conferinte, targuri si expozitii, decernare premii, stragere de fonduri si licitatii, lansare de produse, petreceri si teambuilding-uri) o companie va extrage toate acele aspecte si momente cheie ce o pot propulsa in topul firmelor ce arata grija, inovatie, implicare si integritate. Ce parere am despre acest aspect? In fotografia corporate profesionalismul este obligatoriu, fara dar si poate. O fotografie de calitate nu depinde doar de camera, ci si de atitudinea mea fata de eveniment si intelegerea clara a obiectivelor celor directi implicati, a circumstantelor si situatiilor ce se doresc a fi puse in lumina.

De aceea, indiferent de evenimentul la care particip caut perspective diferite din care sa pot surprinde evenimentul, atat ca invitat cat si ca privitor.

Gasesc unghiuri creative si interesante, ca de exemplu aranjamente florale sau fotografiere prin geam, pentru a realiza fotografii atat pentru invitati cat si pentru campanii de marketing, unde rezolutia, lumina, unghiurile si compozitia conteaza enorm.

 

Premiile Tv Mania

Mereu a fost o placere sa fiu alaturi de prietenii mei vechi de la TV Mania. Gala premiilor acestei celebre si vechi reviste din mass-media reprezinta mereu pentru mine, ca fotograf media pr Bucuresti, un prilej de a-mi reconfirma increderea in valorile pe care aceasta tara le-a dat si continua sa le dea in peisajul media.

 

Gala premiilor Capital

In colaborarea mea fructuoasa cu publicatia Capital s-a inscris si Gala Premiilor Capital, acolo unde am fost chemat ca fotograf media pr bucuresti. Celebra publicatie a tinut sa isi premieze cei mai buni performeri in domeniu, acordandu-le premiile cuvenite tuturor celor care s-au remarcat prin excelenta in managament.

 

Lidl-lansare Camara noastra 

Cei de la Lidl continua sa ma surprinda. Din cand in cand, am prilejul sa fiu invitat de ei pentru servicii foto video, la evenimente de lansare a unor noi produse. Gama de produse Camara noastra s-a bucura de acelasi succes ca multe alte lansari din trecut ale companiei cu care am legat o frumoasa colaborare.

 

Evenimentele corporate sunt provocatoare prin prisma faptului ca pune la incercare creativitatea desfasurandu-se in cadre nu foarte spectaculoase.

Insa, toate aceste aspecte trebuie discutate in detaliu inainte cu cei care ofera serviciile:

  • Evenimente / targuri
  • Firme de organizare evenimente corporate sau cei care se ocupa direct din cadrul companiei, de organizarile evenimentelor, eu trebuind sa stiu unde si cum vor fi folosite fotografiile respective.

Care este diferenta intre fotografiile dedicate invitatilor si cele dedicate campaniilor de marketing?

Una foarte mare… daca discutam de exemplu despre fotografia corporate din Bucuresti sau din provincie. Evenimentele fastuoase din Bucuresti pot pune o presiune mai mare pe capabilitatile tehnice ale fotografului spre deosebire de alte evenimentele.

Campania Adopta un copac

In intreaga lume se vorbeste tot mai mult de incalzirea globala, schimbari climatice si probleme cauzate de poluare. Atunci cand sunt fotograf evenimente in aer liber la reimpaduriri masive, am prilejul de a vedea la lucru oameni diferiti din mai multe domenii, toti motivati de acelasi obiectiv: sa salveze planeta.

 

Companii in sprijinul naturii

De-a lungul timpului, am legat o frumoasa colaborare cu numeroase organizatii ecologiste, care isi propun sa reimpadureasca Romania sau sa salveze ceea ce se mai poate salva in aceasta tara. Filmarile si fotografiile realizate ca fotograf evenimente in aer liber, cu prilejul campaniei „In sprijinul naturii”, stau marturie pentru efortul urias depus de voluntarii din diferite corporatii pentru a readuce padurile Romaniei la maretia de altadata.

 

Cros Casiopeea

Evenimentul Cros Casiopeea s-a desfasurat anul acesta in Parcul Tineretului si a dus la start angajati din corporatii si multi pasionati de miscare. I-am insotit si eu pe intregul traseu, fiind ales de organizatori datorita experientei mele de fotograf evenimente in aer liber.

 

Sholl la Bucharest Marathon

La evenimentul Bucharest Marathon a fost prezenta si compania Scholl cu un stand propriu, chiar in centrul Bucurestiului. Evenimentul a prilejuit atat o competie in care miscarea a fost in prim-plan, cat si una in care participantii erau incurajati sa incerce senzatii noi pe o platforma special amenajata. Poveste ce este prezentata apoi publicului larg prin filmari si fotografii comerciale.

 

Eveniment caritabil Nobel si United Way

Voluntarii din companii au participat la un eveniment caritabil de renovare organizat de Nobel si United Way. Am mers alaturi de ei pentru a sigura partea de filmare si servicii foto evenimente in aer liber. Rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor, caci scoala Rut, cea renovata de voluntari, deserveeste in principal copii de etnie roma, iar cei mici au fost deosebit de bucurosi de ceea ce au vazut la final.

 

Fotografiile destinate campaniilor de marketing vor fi realizate astfel incat sa contina elemente care nu sunt focusate doar pe indivizi.

Acest tip de fotografii vor scoate in evidenta atmosfera evenimentului, imaginea brandului si importanta cauzei sustinute sau topicului evenimentului. Fotografiile de grup, in schimb, aceste fotografii de la petreceri corporate, sunt deosebite pentru ca nu numai ca demonstreaza atentia companiei acordata angajatilor, dar le inspira si sentimentul de apartenenta.

Huawei aniversare 10 ani 

Compania Huawei a tinut sa marcheze aniversarea de 10 ani de Centrul de Suport Service (SSC) printr-un eveniment impresionant. Filmarea si fotografiile realizate la toate aceste prezentari ale reprezentantilor companiei arata cat de mult se implica ea in Romania si la nivel global. Cei 10 ani impliniti de cand Centrul de Suport Service (SSC) exista la noi sunt o dovada a seriozitatii companiei chineze.

 

Servicii foto petreceri Craciun

O petrecere de Craciun la care sunt invitat ca fotograf profesionist este un prilej foarte bun pentru mine de a imbina utilul cu placutul. Chiar si atunci cand sunt doar participant la o petrecere, iau cu mine aparatul foto, pentru oprice eventualitate. Recunosc, nu pot sa ma abtin si mereu ma apuc sa fac fotografii.

 

Fotograf petreceri corporate

O petrecere corporate prilejuieste un adevarat maraton de fotografii profesioniste. Nu exagerez daca spun ca am o experienta foarte bogata ca fotograf petreceri corporate bucuresti. Companiile straine care activeaza pe piata din Romania stiu sa organizeze niste petreceri pe cinste la care ma bucur sa fiu chemat cat mai des.

 

Pentru fotografia de evenimente corporate din Bucuresti, cu toata complexitatea tehnica de care am amintit, te invit sa spunem impreuna povestea acestor oameni prin imagini.

Orice fotograf din segmentul corporate este constient de faptul trebuie sa aiba abilitati foarte bune pentru a fi considerat profesionist. Cunoasterea si manuirea echipamentelor, atentia distributiva, rapiditatea in reactii, cunostintele foarte bune despre compozitie, lumini si expunere, precum si atitudinea prietenoasa fata de toti participantii, fara a face discriminari, sunt doar cateva dintre cele mai importante dintre aceste abilitati. Pentru a realiza fotografii corporate sunt necesare lumini speciale, ce pot fi folosite cat sa nu deranjeze, iar echipamentele sa fie de calitate.

In concluzie, cel mai important lucru este ca eu sa inteleg de ce clientii isi doresc fotografiile, unde le vor folosi pe viitor, si sa fac tot posibilul ca absolut toti participantii sa se simta extraordinar, atat in fata camerei cat si in afara ei, astfel contribuind la succesul evenimentului respectiv.