AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Adopta un copac

Doar cei naivi isi pot imagina ca nepotii lor vor trai intr-o lume normala daca nu fac ceva acum, sa salveze ceea ce se mai poate salva. De-a lungul timpului, am avut prilejul de a fi solicitat ca fotograf evenimente in aer liber la multe astfel de prilejuri, acolo unde am putut vedea adevarata intensitate a distrugerii cauzate de oameni in natura.
Aici, in campania „Adopta un copac” am vazut la lucru voluntari de la numeroase corporatii, care s-au pus serios pe treaba si au reusit sa planteze zeci de mii de copaci in zone in care era nevoie stringenta de reimpaduriri. Cu mic, cu mare, toti au pus umarul la succesul acestei campanii de amploare.
Banii adunati din donatii prin aceasta campanie au fost investiti astfel in refacerea a ceea ce ignoranta, hotia si nepasarea au distrus. Am decis sa ii ajut si eu pe voluntari si m-am implicat in plantarea de copaci, in pauzele de filmare sau atunci cand nu faceam fotografii. In toate imaginile se poate vedea entuziasmul urias, dar si energia debordanta a tuturor participantilor la aceste eveniment de succes. Totul ne da speranta ca viitorul va fi unul frumos.