AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Companii in sprijinul naturii

Stand printre acesti minunati voluntari atata timp, mi-am dat seama ca natura nu este ceva dat definitiv de care nu ar trebui sa ne pese. Natura nu se regenereaza la nasfarsit si nu ne va ierta mereu pentru ceea ce-i facem.
Fotografiile facute in exterior sunt diferite de cele din interior. Provocarile sunt altele, lumina se poate schimba de la o ora la alta, iar cei pe care ii fotografiez in astfel de ocazii nu sunt atat de mult constienti ca eu ma aflu printre ei, caci se concentreaza pe munca depusa la plantarea copacilor. Perspectiva pe care o pot surprinde la proiectele in aer liber este cu totul diferita, totul este mult mai dinamica decat in cazul evenimentelor din interior.
Cred ca fotografia de exterior implica naturalete si emotie adevarata. Revenind la ideea acestei campanii, mi-a placut foarte mult ca ea a plecat de la initiativa de a-i face pe oameni sa renunte la facturile pe hartie si sa salveze astfel cate o particica de natura. Participand la proiecte precum „In sprijinul naturii”, putem constientiza mai bine ce ne inconjoara si cum putem pune si noi umarul la protejarea mediului inconjurator.