AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Conferinta Huawei-Siguranta la locul de munca

Poate ca evenimentele corporate vi se par uneori plictisitoare si anoste, insa pot spune ca pentru mine nu este deloc asa. Orice fotograf eveniment corporate cu experienta in domeniu poate surprinde in cateva gesturi cuvinte sau ipostaze ceea ce oamenii de afaceri vor sa transmita atat partenerilor, cat si clientilor lor.
Cu un caracter interactiv si o implicare pe masura a participantilor la acest eveniment, pot spune ca dinamica lui a fost deosebita. Nimeni nu isi mai permite acum sa nu acorde atentie sigurantei la locul de munca. Lumea moderna pune accent foarte mult pe imagine si felul in care se prezinta in fata celorlalti. Noi, fotografii specializati in fotografie corporate, suntem o bransa pe care marile companii atat din tara, cat si din strainatate o solicita tot mai mult in activitatile lor de prezentare si nu numai.
Dincolo de imagine, reprezentantii companiei Huawei au tinut sa puncteze si ceea ce ne preocupa pe toti atunci cand vine vorba de siguranta la locul de munca. Au fost prezentate studii de caz, statistici, proiecte pentru viitor si initiative menite a spori siguranta angajatilor.
Pentru mine a fost o provocare in special aceasta dinamica aparte a evenimentului. M-am amestecat si eu printre participanti si am privit totul din postura celui care se implica in fiecare aspect al conferintei, iar astfel am redat pe deplin atmosfera evenimentului prin filmarile si fotografiile surprinse.
Indiferent de domeniul in care lucram si de meseria fiecaruia dintre noi, viitorul tehnologiei si siguranta la locul de munca trebuie sa ne preocupe pe toti. Asa cum au subliniat expertii care au tinut discursuri aici, fie ca esti fotograf Bucuresti, om de afaceri, profesor, doctor, inginer sau asistenta medicala, siguranta ta trebuie sa te preocupe din ce in ce mai mult.