AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Conferinta-Orasele inteligente

Nu numai tehnologia 5G a fost subiectul acestei conferinte, ci si modul in care putem gestiona traficul in marile orase, conexiunea interumana prin intermediul telefoanelor mobile si viitorul masinilor inteligente in trafic, lucruri ce pot deveni realitate mai devreme decat credeam. Viziunea companiei Huawei a rezonat cu ceea ce lumea intreaga isi planuieste sa dezvolte in viitor.
Solutiile tehnice propuse de compania chineza pentru spatiile de birouri si locuintele oamenilor sunt remarcabile, iar in ceea ce eu am surprins la acest eveniment unde am fost fotograf conferinte Bucuresti, a reprezentat, in primul rand, sinteza unei cantitati uriase de informatii de care participantii au beneficiat. Tehnologia nu este numai stiinta sau sisteme software si hardware, ci tinde sa faca viata oamenilor mai usoara si ii ajuta sa duca mai departe tehnologiile din domeniu prin noi inovatii.
Modul in care viitorul va arata in ceea ce priveste conexiunea de internet si comunicatiile mobile la birou si acasa va da masura eficientei noastre, dupa cum aratau reprezentantii companiei Huawei. Astfel, compania chineza isi propune sa aduca tehnologia tot mai mult in viata de zi cu zi si sa aduca viitorul mai aproape de noi.