AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Conferinta studentilor in contabilitate si informatica de gestiune

Mai multe companii, mai mici sau mai mari, si-au prezentat oferta de angajare in fata studentilor Facultatii. Tinerii aspiranti la joburile oferite au avut numeroase intrebari si nedumeriri in legatura cu prezentarile facute, asa ca evenimentul a fost unul intens dezbatut.
In astfel de ocazii, un fotograf conferinte bucuresti care se ocupa de fotografierea evenimentului si de filmarea celor mai importante momente trebuie sa acorde atentie atat momentelor-cheie ale prezentarilor, cat si reactiei celor din sala la informaitile primite.
Astfel, mi-am putut da seama care dintre ofertele facute de companiile invitate au starnit interesul potentialilor angajati. Nu numai in timpul conferintei, ci si in pauzele de cafea si gustari, am putut vedea cum anumiti reprezentati ai acestor companii erau pur si simplu asaltati cu intrebari venite de la cei dornici sa colaboreze cu ei.
Am putut constata cu bucurie ca abordarea angajatului roman s-a schimbat si ea destul de mult in ultimii ani. Oamenii sunt constienti ca un salariu bun, insotit de mai multe benefciii vine numai la schimb cu profesionalismul lor desavarasit si dedicarea fata de valorile companiei.