AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Conventia partenerilor Huawei

Am fost solicitat aici in calitate de fotograf conferinte Bucuresti si nu puteam rata o asemenea ocazie.

Conventia partenerilor Huawei s-a bucurat de o asistenta numeroasa formata din experti in domeniu, in principal parteneri ai celebrei companii chineze, precum si entuziasti ai comunicatiilor mobile.

Experienta mea in acest domeniu s-a acumulat inclusiv prin participarea la numeroase asemenea evenimente desfasurate in tara noastra.

Viziunea companiei Huawei si planurile ei de viitor au fost expuse atat la nivel vizual, in prezentarile efectuate de reprezentantii companiei, cat si la nivelul discursurilor pe care acestia le-au tinut.
Trebuie sa marturisesc faptul ca sunt unul dintre pasionatii tehnologiei mobile si m-am bucurat foarte mult ca am putut participa la aceasta reuniune importanta. Pentru un fotograf profesionist Bucuresti, aceste cunostinte si cultura generala din domeniul tehnologiei mobile si al tehnologiei in general reprezinta un avantaj indubitabil.
Astfel, am putut vedea foarte bine cum unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil si-a expus planurile de viitor inclusiv pentru tara noastra. Conventia partenerilor Huawei a fost un succes pe toate planurile si m-a bucurat in special faptul ca am avut privilegiul de a sta primul rand, iar astfel am obtinut cele mai mai bune fotografii si am fost in mijlocul actiunii.