AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Foto petrecere Craciun

Petrecerile sunt mediul perfect pentru mine atunci cand sunt angajat de cineva sa fac filmari evenimente si fotografii. La o petrecere, participantii sunt naturali, nu pozeaza in anumite ipostaze, iar totul decurge firesc. Petrecerea de Craciun din clubul BOA a avut tot ceea ce este necesar pentru ca totul sa fie foarte reusit.
Animatorii imbracati tematic in costume de Craciun si decorul din club i-au introdus pe toti participantii in atmosfera magica a Craciunului. O petrecere la care e prezent un expert in fotografie si filmari evenimente este o adevarata carte de vizita pentru orice club. Ulterior, sunt dezvoltate campanii de marketing ce vor aduce clubului multe beneficii de imagine si nu numai.
Petrecerea de Craciun din clubul Boa s-a numarat printre cele mai reusite la care am participat de-a lungul timpului. Au rezultat foarte multe poze bune, distractia maxima se poate citi chiar pe chipurile participantilor, iar atmosfera foarte placuta si destinsa este vizibila in toate imaginile. Ceea ce m-a ajutat destul de mult au fost luminile din club, instalatia de lumini din BOA fiind una foarte performanta. Toata lumea a fost la inaltime in BOA. Astept cu nerabdare Craciunul urmator.