AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Aniversare 10 ani SSC Huawei

Evenimentul de aniversare la care am asigurat partea de filmari si fotografie s-a bucurat de un suces remarcabil in randul participantilor. Ei au savurat in special momentele artistice care au „condimentat” intregul eveniment. Am avut parte atat de dansuri populare romanesti, cat si de unele chineze. Toate au fost asigurate de trupe de dans profesioniste.
Insa, evenimentul a prilejuit si o expunere a planurilor pe care cei de la Huawei le au in tara noastra. Cresterea numarului de angajati cu 5% in prima jumatate a acestui an, in Romania, a fost o alta veste imbucuratoare pentru economia Romaniei. In prezent, Huawei are in tara noastra nu mai putin de 1.500 de angajati. La aceasta manifestare de inalta tinuta, Huawei si-a respectat ca de fiecare data statutul si a organizat impecabil acest eveniment.
Colaborarea dintre mine si compania chineza este una veche, iar ea se datoreaza in pricipal profesionalismului ambelor parti si relatiei foarte bune devoltate in timp de noi. De fiecare data cand fotografiez evenimentele Huawei aflu cu surprindere si bucurie ca viitorul ne va rezera si mai multe proiecte interesante la care cu siguranta voi fi prezent.