AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografii cros si mars Casiopeea

Activitatea mea de videograf si fotograf profesionist s-a desfasurat pe mai multe fronturi aici. Fiind impartit in mai multe sectiuni, acest eveniment a fost unul deopotriva solicitant si plin de provocari. Am fost alaturi de cei inscrisi in Marsul Familiei, apoi am mers la Cursa Adolescentilor, m-am abatut putin pe la Cursa Barbatilor, a femeilor si nu puteam rata, bineinteles, Cursa Copiilor. De precizat ca fondurile stranse in urma crosului au fost donate persoanelor bolnave de cancer mamar.
Atunci cand esti cameraman si fotograf profesionist la evenimente pline de activitate, chiar tu insuti participi la mai multe curse. Nu e usor sa tii pasul cu participantii la mars, trebuie sa te misti foarte repede, sa schimbi obiectivele din mers, sa te adaptezi noilor situatii de la un minut la altul etc.
Inca de dimineata, pana la sfarsitul evenimentului, fotografiile pe care le-am facut au prezentat o lume in miscare, oameni activi, implicati in viata societatii si dornici de schimbare. Am avut parte pe parcursul evenimentului si de demonstratii de arte martiale ale unor echipe de sportivi profesionisti.
Cadrul in care s-au desfasurat cursele a fost nemaipomenit. Parcul Tinereltului este pentru mine un loc fascinant, cu fiecare ocazie descopar aici noi locuri interesante. Fiind un eveniment caritabil, bucuria tuturor participantilor se putea citi pe chipurile lor. La final, simteam ca am participat nu la o singura alergare, ci la mai multe.