AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Servicii foto pentru targuri si expozitii

Sunt constient ca modul in care eu aleg sa prezint acea expozitie va fi ceea ce percep cei care nu au fost acolo, dar sunt interesati si ei de evenimentul respectiv. Cred ca un fotograf evenimente in aer liber trebuie sa priveasca totul cu un ochi obiectiv si sa spuna o poveste completa despre expozitia in cauza.
Chiar daca el nu este interesat de anumite tipuri de produse, acest lucru nu inseamna ca le va omite din fotografiile si filmarile sale. La o expozitie la care sunt chemat sa fotografiez si sa filmez tot ce se intampla, eu incerc sa creez o imagine de ansamblu cat mai reusita si relevanta pentru public. Stiu ca acele fotografii vor face parte din prezentarea unor companii in viitor si astfel imi propun sa ofer ceea ce este mai bun.
Sa nu credeti ca un fotograf targuri bucuresti are de-a face numai cu produse. El interactioneaza si cu oamenii, le spune povestile prin imaginile si fotografiile surpinse si transmite aceste povesti mai departe, celor interesati sa le afle. Metaforic vorbind, un fotograf de expozitii este si un povestitor in egala masura.