AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Petreceri corporate Bucuresti

Corporatistii sunt uneori acuzati ca sunt dependenti doar de munca si ca nu stiu altceva. E timpul sa aflati ca se pricep foarte bine si la distractie. De cate ori am fost chemat ca fotograf petreceri corporate bucuresti la asemenea evenimente, am avut parte de distractie maxima. Corporatistii sunt oameni extraordinari, dezinvolti, creativi si pasionati de ceea ce fac.
La petrecerile lor, niciodata nu mi-a fost greu sa poze frumoase, niciodata nu am cautat dinadins ipostaze din care sa reiasa ca lumea se distreaza. Petrecerile corporate prilejuiesc o adevarata dezlantuire a creativitatii si aduc laolalta angajati, sefi, colaboratori si multi alti oameni ce au legatura cu o anumita companie.
Corporatiile au adesea angajati din mai multe tari, ceea ce se poate vedea in atmosfera petrecerii. Muzica este diferita, stilul de dans abordat e si el unul variat, iar participantii se bucura sa descopere lucruri noi despre alti oameni care lucrau chiar langa ei, dar pe care nu-i cunoasteau. Imi place mult sa fiu fotograf petreceri corporate bucuresti poate si pentru ca in trefcut am fost si eu corporatist si mereu rezonez la valorile acestui grup de oameni atat de speciali pentru mine.