AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Excelenta in management-Gala premilor Capital

A fost densitate mare de celebritati pe metru patrat la Gala Premiilor Capital. Oriunde intorceam privirea vedeam o celebritate din business, un manager renumit sau o vedeta de televiziune. Discursurile lor au fost impecabile, tinuta de asemenea, iar intregul eveniment a fost unul foarte reusit.
La acest eveniment, dincolo de prestatia mea de fotograf media pr bucuresti, pot spune ca am avut destul de mult de invatat. Atunci cand ai in fata cei mai buni manageri, miliardari si oameni de succes, toti te inspira si pe tine sa vrei sa devii mai bun in domeniul in care activezi.
Eram si sunt un perfectionist in arta fotografiei si a filmarii unor astfel de evenimente, insa de la aceasta gala am plecat cu si mai multe exigente despre mine insumi si activitatea mea. Si tot la Gala Premiilor Capital am invatat ca succesul vine mereu ca urmare a muncii unei echipe si a imbunatatirii constante pe care fiecare dintre noi trebuie sa si-o doreasca.
Laureatii acestei gale au rostit discursuri emotionante si incurajatoare pentru tinerii aspiranti la o cariera de succes. Din filmarile si fotografiile pe care le-am facut se poate vedea emotia lor reala, o emotie care trece dincolo de imaginea omului de succes.