AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Revista capital-25 de ani

Domeniul financiar este asociat intotdeauna cu luxul, bunastarea si un anumit grad de prestanta. Asa a fost si la evenimentul revistei Capital, acolo unde am filmat si am facut fotografii in calitate de fotograf conferinte bucuresti. Evenimentul a inclus numeroase momente artistice placute si apreciate mult de participanti.
Am putut vedea cum persoane exponentiale din Romania si din domeniul financiar-economic sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre reprezentantii prestigioasei publicatii si cum opinia lor chiar conteaza pentru cei din jur. Unul dintre cei premiati pentru intreaga contributie a fost celebrul om de afaceri Ion Tiriac.
In tara noastra se simte tot mai mult nevoia educatiei financiare de care romanii ar trebui sa beneficieze inca din scoala. O publicatie precum Capital si altele de pe piata de profil promit sa schimbe aceasta situatie. Societatea romaneasca are nevoie de o pregatire temeinica pentru a lua deciziile corecte la momentul oportun.
Bineinteles, pentru intregul eveniment, cireasa de pe tort a fost tortul in sine, pregatit special pentru aceasta ocazie marcanta. Pot spune ca s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si i-a „indulcit” pe toti participantii.