AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografie fashion, portret, beauty

Servicii fotografie pentru designeri de moda, fotomodele. Studio foto Bucuresti

Sa fii fotograf fashion in acest domeniu in continua dezvoltare, uimitor, plin de frumusete si care necesita extrem de multa vointa si imaginatie, este provocator.

Vorbim despre acel tip de fotografie dedicat exclusiv evidentierii produselor de infrumusetare, haine, make-up si bijuterii, dar si frumusetii in sine, in orice varianta a ei. Iar eu, in ultimii ani, am fost deosebit de atras de acesta lume extraordinara si am ajuns in acest domeniu-fotografie de moda.


Studio foto Bucuresti

O sedinta foto si de filmare intr-un studio foto e o experienta care merita traita. Adesea lucrez cu fotomodele care vor sa isi imbogateasca portofoliul, insa am si colaborari in care in studioul foto vin familii cu copii mici, cupluri indragostite in cautarea unor fotografii memorabile sau persoane care vor sa aiba o amintire de nesters.

 

Fotograf fashion week Bucharest

Bucharest Fashion Week nu este numai un festival de moda, ci si un prilej minunat pentru orice fotograf moda Bucuresti de a-si da adevarata masura a talentului si priceperii sale. Fotografia de fashion este pentru fotografi un adevarat regal al culorilor si al creativitatii. Un designer foarte bun are mereu alaturi un fotograf pe masura talentului sau, cel care ii va face mult mai bine simtita prezenta in mediul online.

 

Fotograf book foto profesional modele

Daca esti fotomodel la inceput de cariera si iti doresti sa perseverezi in cariera si sa devii cunoscuta, trebuie sa incepi cu lucrurile de baza. O sedinta foto cu un fotograf  Bucuresti pentru alcatuirea unui book foto profesional este un prim pas esential in construirea imaginii tale. O investitie bine gandita la inceput de cariera te va rasplati mult mai mult mai tarziu.

 

Sedinte foto profesionale

O sedinta foto de succes implica o anumita „chimie” intre fotograf si protagonisti. Nu exagerez spunand asta, deoarece o comunicare buna intre cele doua parti este cheia succesului in acest domeniu. O sesiune foto bucuresti intr-un decor exterior sau intr-un cadu interior poate spune o poveste foarte frumoasa despre acele persoane.

 

 

Industria modei este o industrie competitiva, dinamica si numai cel care chiar are viziune si percepe subtilitatile are sanse de a deveni fotograf fashion remarcabil.

Aici, totul se concentreaza pe atitudine, postura, iluminat special si locatii incantatoare. Paradoxal, aceasta industrie nu ar fi o industrie daca nu ar exista fotografii de fashion, cei care dau modei viata. Ei sunt cei care transforma un model intr-o persoana atragatoare si inspira persoanele de sex feminin sa intre in industria modei. Munca unui astfel de fotograf este importanta in cariera unui fotomodel iar persoanele din fata aparatului sunt sursa de inspiratie.

 

Portofoliu modele agentie modeling

O cariera in modeling depinde mult de felul cum este realizat un portofoliu modele agentie modeling. Acest domeniu devine din ce in ce mai competitiv, iar succesul poate fi dat de diferenta pe fiecare model o face fata de celelalte. Realizarea unui portofoliu modeling nu este chiar la indemana oricarui fotograf.

 

Portofoliu fotografii beauty

Frumusetea este ceva personal. Atat expunerea ei de catre cineva, cat si perceptia celorlalti reprezinta ceva subiectiv. De fiecare data, la sedintele foto pe care le fac in calitate de fotograf beauty si portret bucuresti aduc la lumina acel ceva ce ii face pe cei din jurul unei femei sa spuna ca este frumoasa.

 

Fotografii fashion week Serbia

Prezentarile de moda se concentreaza mult pe imaginea creatiilor vestimentare si pe modul in care acestea se reflecta in ceea ce vede publicul. Acestea nu pot exista practic fara ajutorul unui fotograf fashion week. Prin ceea ce el filmeaza si fotografiaza si prin editarea si prelucrarea acestor materiale, publicul poate vedea imaginea impecabila a unei prezentari de moda.

 

Sedinta foto fotomodel

Tinerele aspirante la o cariera de model isi pot folosi frumusetea la potentialul ei maxim doar prin colaborarea cu un fotograf profesionist printr-o sedinta foto in aer liber sau studio foto Bucuresti. Daca esti la inceput de drum, fotograful te poate ajuta cu sfaturi privind vestimentatia aleasa, postura si modul in care trebuie sa interactionezi cu obiectivul camerei foto sau al aparatului de filmat.

 

 

Iubim moda, iubim frumosul.

Un fotograf de moda este responsabil de modul in care este prezentata o haina intro campanie de publicitate, in cataloage sau reviste. Colaboreza direct cu designerii, make-up artistii si hair-stylistii, in studio foto sau in diferite locatii, pentru a se asigura ca reda in fiecare poza esenta brandului respectiv.

Prima data ma intalnesc cu designerii pentru a genera concepte unice pentru sedinta foto, pentru a intelege cat mai bine stilul, materialele si produsele. Impreuna stabilim scenariile ce integreaza ideile sale. In functie de acestea pregatesc echipamentele, luminile si aleg tipurile de software ce le voi folosi la procesare de poze. Se folosesc DSLR-urile si echipamente precum monopied sau trepied, umbrele de lumini etc avand intotdeauna grija ca bateriile de rezerva si luminile portabile, in cazul fotografiei de exterior, sa nu lipseasca. Cu toate acestea, in acest tip de fotografie, un fotograf profesionist stie ca uneori, camera poate fi secundara machiajului, outfit-ului sau luminilor.

 

Fotografii editorial fashion

Fotografiile beauty si cele pentru social media, reviste si mediul online ocupa o parte insemnata a activitatii mele. Pe langa activitatea de fotograf fashion Bucuresti, eu asigur si partea de filmare la evenimentele de fashion, pentru clipurile de prezentare a unor colectii si portofoliul personal al modelelor.

 

Studio foto portrete Bucuresti

Domeniul modelingului este in prezent dependent, asa cum sunt si altele, de fotografii profesionale facute intr-un studio foto Bucuresti. Nimeni nu mai poate ignora acum importanta fotografiilor profesioniste. Calitatea fotografiilor depinde foarte mult de profesionalismul fotografului. Comunicarea cu publicul este strict dependenta de impactul vizual al fotografiilor si imaginilor pe care noi le facem.

Moda la atelierele Ilbah

Colaborarile mele pe sectorul fashion mi-au adus si palcerea de a fi alaturi de atelierele Ilbah.Trebuie sa recunosc ca am fost foarte placut surprins de creativitatea cursantilor si din acest motiv am decis sa impartasesc cu voi cateva fotografii facute la evenimentul lor de prezentare. Am trait o seara cu adevarat magica, o seara a luminilor si umbrelor artistice.

 

Fotografii gala ambolventilor Unarte

Noul val de designeri de la UNARTE a organizat gala absolventilor acestei prestigioase institutii de invatamant superior din Romania. Departamentul de moda al UNARTE a aratat pentru ce s-au pregatit studentii in toti anii de facultate. Au rezultat adevarate produse fashion de o valoare indubitabila, a caror creativitate a depasit granitele imaginatiei celor din public.

 

Fotograf portofoliu modeling

Fotografiile facute de un fotograf moda bucuresti se disting fata de alte tipuri de fotografii prin conlucrarea mai multor factori precum vestimentatia, machiajul si coafura modelelor ce participa la acea sedinta foto. Pe langa fotografii, noi, cei din domeniul fotografiei de fashion, ne ocupam si de materialele video pentru fashion, deoarece filmam cu camere video 4K si DSLR tot ceea ce trebuie sa faca parte din portofoliul unui fotomodel.

 

 

De retinut ca o sedinta foto nu inseamna doar fotografiere ci si o comunicare foarte buna cu manechinele si personalul dedicat, alaturi de un spirit organizational foarte bun.

Ca fotograf modele sunt constient ca multe dintre ele sunt tinere si frumoase, insa timide, si eu sunt cel care trebuie sa le inspir incredere astfel incat sa se simta confortabil si sa munceasca relaxate. Doar asa se pot obtine poze profesionale.

Desi nu multi stiu sa faca diferenta intre fotografia de fashion si cea glamour, exista o mare diferenta. Cea de fashion vinde un stil de viata in timp ce fotografia de glamour vinde modelul in sine. Exista trei tipuri de fotografie de fashion: cea de catalog (care este dedicata informarii, garderoba este vizibila si unde totul este simplu, neincarcat), cea editoriala (ce scoate in evidenta modelul intr-un cadru diferit de studio si unde stilul este primordial) si cea high-fashion (extrem de costisitoare ca si productie, cu o garderoba fabuloasa, de domeniul fanteziei si care are focalizare pe crearea unei imagini de impact).

 


De multe ori, fotografia de moda ma obliga sa calatoresc mult, iar orele de munca pot fi chiar antisociale as putea spune, insa satisfactia este mare.

Acest job uneori cere chiar sa induri conditii meteorologice nu tocmai prietenoase iar locatiile pot fi inconfortabile. Trebuie sa fiu eficient, de multe ori creativ si sa rezolv rapid orice problema nou aparuta. In rol de fotograf profesionist de modele, elaborez castinguri neconventionale si abordari alternative ale posturilor, lumini si locatii, astfel incat sa transform scena si sa creez emotie de fiecare data, in studio foto sau in afara lui. Cred ca talentul si experienta sunt esentiale iar toate acestea sunt pe deplin rasplatite prin poze ce ating nivelul de arta. In cele din urma, esti definit de stilul tau. Iar proverbul „Putin inseamna mult” se aplica de multe ori in aceasta sectiune.