AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Prezentare de moda absolventi Atelierele ILBAH

Ideile bune vin adesea de la cei care fac o activitate doar din pasiune. Creatiile vestimentare ale cursantilor au impresionat placut intreaga asistenta. Am filmat multe ore si am facut mii de fotografii pentru ca la tot pasul chiar aveam ce vedea pe podium. Atelierele Ilbah mi-au prilejuit o experienta noua in calitate de fotograf moda bucuresti.
Tinutele prezentate si modelele care le purtau sa completau reciproc, era un fel de simbioza cum rar am vazut la alte prezentari de moda. Urmarind si editand ulterior filmarile facute de mine la acest eveniment, am putut vedea cum ideile creatorilor de moda debutanti prindeau viata si erau ca o poveste de cateva secunde spusa cu ajutorul prezentarilor profesioniste de pe podium.
A fost un eveniment plin de culoare care mi-a solicitat o multitudine de aparate foto, camere video 4k, filtre si accesorii ce au avut tocmai rolul de a scoate tot ce este mai bun din fiecare prezentare. A rezultat un portofoliu foarte interesant pe care fiecare absolvent al cursurilor de design vestimentar de aici il poate folosi cu mandrie in viitoarele sale colaboarri cu designeri sau case de moda.