AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Bucharest Fashion Week

Atunci cand esti fotograf moda Bucuresti, provocarile sunt numeroase. Totul aici este in continua schimbare. Creatiile vestimentare, machiajul, modelele – absolut totul e intr-o dinamica aparte. Pentru mine, fotografia si materialele video fashion pe care le realizez sunt un foarte bun test care arata ce pot face si ce as mai putea imbunatati.
Locatiile in care se desfasoara Bucharest Fashion Week sunt mereu diferite, fiecare avand propriile particularitati. La prezentarile de moda de la acest eveniment, viteza cu care trebuie sa lucrez este foarte mare. Fiind o densitate atat de mare de modele si case de moda celebre, trebuie sa fiu mereu concentrat la tot ce se intampla. Niciun detaliu nu trebuie sa imi scape, nicio postura in care modelele sunt pe catwalk nu este de ignorat.
Daca vreti sa facem o comparatie, fotograful de fashion trebuie sa lucreze cu aceeasi minutiozitate in preajma modelelor ca in cazul celor ce creeaza si croiesc acele haine purtate de ele. Cratiile designerilor sunt puse astfel mult mai bine in valoare in fotografiile pe care eu le fac. Folosesc o multitudine de filtre, aparate foto si camere video, iar inainte de prezentari studiez in amanunt locatia evenimentului si incerc sa anticipez cele mai importante momente ale prezentarilor de moda.