AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Moda la Serbia Fashion Week

Prezentarile de moda sunt evenimente la care participa multa lume pasionata si interesata direct de acest domeniu. Cei care nu gasesc bilete sau nu pot participa au prilejul de a admira ultimele creatii prin intermediul fotografiilor facute de noi si prin filmarile noastre. Insa, nu oricine poate fi considerat un adevarat fotograf fashion week.
Un fotograf de fashion are nevoie de multe cunostinte in domeniul designului vestimentar. Mai intai trebuie sa participi la simplu spectator la multe astfel de evenimente pentru a sti care sunt momentele-cheie si la ce sa te astepti. In acest fel, nu vei rata nimic in filmarile si fotografiile pe care le faci, caci fiecare designer isi doreste sa aiba parte de o reflectare cat mai buna a propriilor creatii in mediul online si in presa.
La Serbia Fashion Week am avut prilejul de a asista la prezentari de moda impecabile, organizate de profesionisti adevarati. Am cunoscut multi designeri si am avut ocazia de a discuta cu ei. Romanii si sarbii se aseamana in multe privinte, asa ca m-am simtit ca acasa in tara vecina. Mi-a placut in mod deosebit felul in care modelele comunicau cu obiectivioul camerei de filmat si al camerei foto, mi-am dat seama cat de bine sunt puse la punct cu aceste tehnici.