AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Beauty and portrait

Experienta unei sedinte foto beauty este subiectiva. Ea nu este identica in toate cazurile, caci fiecare femeie are propriile calitati, un mister aparte ce trebuie descifrat si apoi scos la lumina. Pe langa fotografiile mele, acord o atentie deosebita si filmarilor ce vor fi postate in social media si in general in mediul online. Doar astfel as putea spune ca ofer o experienta completa a sedintei foto pentru oricine apeleaza la mine in acest scop.
O sedinta foto beauty se face cu multa rabdare, cu atentie acordata omului din fata ta si emotiilor sale. O emotie de o secunda surprinsa in fotografia potrivita poate valora cat multe alte sute de fotografii. Misiunea mea, ca fotograf beauty si portret bucuresti, este sa ajut pe cineva sa arate in fotografii ca este o persoana fotogenica, autentica si naturala.
Frumusetea oamenilor poate insemna foarte multe lucruri. Nu e nevoie ca fiecare femeie sa aiba dimensiuni de top model pentru a spune despre ea ca este frumoasa. In cazul fotografiei beauty, eu tin cont de foarte multi factori ce conlucreaza la obtinerea imaginii finale: lumina, adancime, postura, culori, camera etc. In final, privind impreuna cu modelul fotografiile facute, amandoi suntem multumiti de ceea ce am obtinut.