AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fashion editorial

Intr-o campanie publicitara sau pentru prezentarea unor noi colectii, fotografiile fashion aduc exact ceea ce ii trebuie fiecarui creator de moda. Un editorial de moda bine reflectat in pozele facute de noi si in materialele video de prezentare poate impune colectia unui creator de moda pe piata.
Bineinteles, acea colectie trebuie sa fie una valoroasa, insa fara o imagine impecabila rezultata din munca asidua a unui fotograf modele bucuresti nu poate fi obtinut acest lucru. Eu imbin ambele componente si fac tot posibilul sa aduc in atentia celor interesati cat mai multe filmari foarte bine facute si editate cu acea colectie.
Postarea acestor videoclipuri in social media este de asemenea foarte importanta. Succesul unei sesiuni foto pentru un editorial de moda este dat si de imbinarea armonioasa a elementelor ce contureaza imaginea modelului. Acel model va pune in valoare mult mai bine o colectie daca machiajul si coafura ei sunt de asemenea impecabile.
Am o satisfactie imensa atunci cand vad rezultatele muncii mele in expunerea celor mai bune colectii ale creatorilor romani pe piata, in reviste, cataloage si social media. Desi este o munca istovitoare fizic, de multe ori, si implica multa minutiozitate si rabdare, ceea ce obtinem la final merita foate eforturile depuse.