AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Gala absolventilor moda UNARTE

Manifestarile celor de la UNARTE mi-au prilejuit momente remarcabile in care am putut filma si fotografia creatii valoroase. Ma asteptam sa vad multe tinute experiementale, caci eu sunt un fotograf moda bucuresti deschis ideilor si proiectelor noi. Emotia modelelor si a celor care au creat tinutele era vizibila la orice pas.
In timp ce filmam prezentarile, se putea vedea cum deisgnerii tinutelor au vrut sa transsmita neaparat un mesaj clar societatii contemporane. Eu am perceput in primul rand mesajul de protejare a mediului inconjurator si de strigat de revolta catre practicile comerciale din domeniul modei.
Atat absolventii de la licenta, cat si cei de la master s-au remarcat prin calitatea creatiilor, aratand ca au potential imens de a deveni designerii celebri de maine. Daca la alte prezentari de moda stiam la ce ma pot astepta, aici totul a fost inedit si surprinzator, ceea ce se putea citi si pe chipurile celor din public. Gala UNARTE nu a fost o simpla prezentare, a fost un adevarat statement ce ne indeamna pe toti la o reflectie adanca asupra valorilor prezentului.