AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Portofoliu agentie modeling-Dorothea

De la acest book foto profesional poate porni cariera ta de fotomodel de top. Ca fotograf foto bucuresti, eu am lucrat cu foarte multe fotomodele si le-am sprijinit prin expertiza mea si sfaturile legate de imagine, filmari si fotografii. Acord o atentie deosebita si filmarilor relevante pentru un model, cele care vor face parte din portofoliul ei.
In efortul de gasire a unor colaborari cu case de moda sau designeri, vizualizarea portofoliului fizic sau a celui online de catre angajator este de importanta cruciala pentur un model. Cineva isi poate da seama doar din cateva fotografii de potentialul unui model. Totul e sa stii cum sa ii scoti in evidenta calitatile, sa arati naturaletea ei si sa ii pui in valoare machiajul profesionist, vestimentatia si coafura.
In cadrul unei astfel de sedinte foto, totul este particularizat pe caracteristicile acelui model si se concentreaza asupra a ceea ce se doreste a fi transmis la nivel vizual. Asa cum frumusetea este complimentata foarte bine de bijuterii si machiaj, fotografiile si filmarile de fashion pentru un book foto profesional subliniaza naturaletea si acel farmec al unei femei ce ne face sa o admiram.