AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

 Sedinta foto fashion

Fiecare model isi gaseste propriul stil la un moment dat, insa pana acolo e o cale frumoasa si presarata cu multe sfaturi primite de la experti si, nu in ultimul rand, cu multa munca. Pentru un model de succes, este foarte important modul in care se prezinta in fata publicului. Fotografiile facute de un profesionist la un studio foto Bucuresti sunt cea mai buna carte de vizita pentru cineva care vrea sa creasca mult in aceasta cariera.
Adevarata masura a aprecierii mele ca fotograf moda bucuresti a fost data atunci cand tot mai multe modele debutante si modele cu experienta au inceput sa imi solicite sedinte foto. Multe dintre ele vazusera portofoliile unor alte modele sau cataloagele unor agentii de modelling si au fost impresionate de fotografiile respective.
In munca depusa, ma inspira in special oamenii, cei pe care ii fotografiez, dar si alti profesionisti de renume in domeniu. Admir activitatea celor care sunt recunoscuti pe plan international si imi doresc sa ajung si eu candva exact ca ei. Profesionalismul meu si perfectionarea continua ma vor ajuta cu siguranta sa fiu recunoscut si la nivel international.