AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Sedinte foto profesionale Bucuresti-Andreea

Poate ati observat ca nu toti oamenii sunt fotogenici. As vrea sa va spun ca am intalnit fotomodele foarte frumoase care nu erau neaparat si fotogenice. Pe de alta parte, alte persoane stiu cum sa pozeze si transmit emotie dincolo de obiectivul aparatului foto.
De fiecare data cand sunt solicitat pentru o sesiune foto bucuresti, incep lucrul cu mai mult timp inainte de momentul propriu-zis. Organizarea este foarte importanta, discutiile prealabile cu protagonistii, la fel. Cei pe care urmeaza sa ii fotografiez trebuie sa se simta bine in compania mea, sa nu fie crispati sau sa aiba emotii prea mari.
Le spun tuturor ca emotiile sunt bune, dar nu trebuie sa ii domine. Altfel, fotografiile rezultate din sedinta foto nu vor fi cele dorite. Sedintele foto organizate in cadrul natural al unui parc sau in prejma cladirilor istorice sau a monumetelor sunt cel mai des intalnite.
Nu in ultimul rand, atunci cand organizez o sesiune foto bucuresti, tin cont si de vestimentatia protagonistilor, astfel incat culorile sa fie potrivite in intregul ansamblu. Oamenii si natura se completeaza reciproc de multe ori, iar frumusetea lor iese la iveala.