AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografia comerciala si relatia cu clientii

In exprienta mea de fotograf reclame am invatat foarte multe lucruri de la companiile de publicitate. Fotografia nu este de ajuns pentru o campanie publicitara de succes, ea trebuie insotita de alte elemente si strategii de marketing prin care iti poti impune produsul pe piata de profil.
Am facut fotografii pentru nenumarate calaloage, borusi sau site-uri de prezentare a produselor. In fiecare caz, am tinut neaparat sa evidentiez brandul acelui produs, ceea ce il individualizeaza pe piata fata de alte produse din aceeasi categorie. Mereu am fost constient de faptul ca un cumparator vine in magazin cu lectiile invatate, ca el stie dinainte ce va cumpara. El merge direct la raft si ia produsul de acolo pentru ca l-a vazut in prealabil intr-un catalog sau in reclamele de la televizor.
Prezentarea acelui produs nu se incheie odata cu fotografiile pe care le fac. Urmeaza partea de editare in format digital. Insa editarea trebuie facuta cu grija, nu pentru a induce in eroare consumatorul, ci pentru a sublinia calitatile acelui produs. Este ceea ce imi cer clientii mei, iar eu respect acest principiu de fiecare data. Astfel, pot spune ca pozele mele fac parte din succesul unei campanii de vanzari.