AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografie imobiliare

Servicii foto pentru apartamente, case, garsoniere, ansambluri rezidentiale

 Un fotograf imobiliare trebuie sa cunoasca secretele aparatului de fotografiat

Si cum sa scota in evidenta anumite elemente deosebite si sa minimizeze altele ce distrag suparator atentia astfel incat, dupa corectare prin editare si procesare, fotografiile sa redea frumusetea interiorului respectiv. Fotografia de design interior si fotografia de imobiliare necesita echipamente speciale dedicate interioarelor, precum obiective cu unghi larg, lumini speciale, trepied si camere de inalta rezolutie ce permit ulterior o prelucrare usoara. Toate acestea pentru producerea de efecte speciale menite sa scoata in evidenta spatiozitatea, luminozitatea si armonia unei incaperi, culorile si contrastele ce pun in evidenta designul spatiului.  Pentru o sesiune foto reusita cu un fotograf imobiliar, clientii trebuie sa fie pregatiti, de la curatenie si lumini pana la timpul alocat sesiunii foto.

 

Fotografii apartamente

Experienta mea indelungata ca fotograf imobiliare bucuresti mi-a adus foarte multe colaborari pe zona de real estate. Fara a exagera cu nimic, pot spune ca fotografiile si filmarile mele au contribuit in buna masura la incheierea unor tranzactii imobiliare profitabile. Asa cum stim, imaginea conteaza foarte mult in sectorul imobiliarelor, daca un profesionist e cel care o obtine.

 

Fotograf imobiliar Bucuresti

Un fotograf imobiliar Bucuresti poate obtine astfel de imagini si stie cum sa foloseasca potentialul unei proprietati pentru a atrage cumparatori. Galeria foto va fi insotita si de un material video care va completa exact cum trebuie aceste imagini. Clientii cauta sa gaseasca fotografii cu fiecare stadiu de dezvoltare a ansamblului si sa se convinga de faptul ca acolo s-au folosit cele mai bune materiale.

 

Servicii fotografie garsoniere

Garsonierele sunt printre cle mai cautate locuinte in sectorul imobiliar. Modul in care ele sunt prezentate de un fotograf real estate Bucuresti are capacitatea de a atrage foarte multi clienti interesati de cumparare sau inchiriere. Toate echipamentele folosite de mine sunt adaptate fotografiei de interior, rezulatul final al unor astfel de sesiuni foto fiind cu adevarat impresionant.

 

 

Ai o casa sau un apartament si vrei sa le vinzi. Sau pur si simplu, esti agent imobiliar si clientii nu prea se inghesuie…

Unde poti vedea astazi proprietati de inchiriat sau de vanzare? 92% online. Si cum niciodata nu ai a doua sansa sa creezi prima impresie, pe care nu o poti realiza decat prin imagini si videoclipuri care sa atraga, ai decat o singura optiune, poze profesionale si videoclipuri executate de un fotograf imobiliar / real estate. Imaginea conteaza, imaginea vinde. Iar potentialii tai cumparatori pot simti sau nu atractie fata de un apartament sau o proprietate la prima ei prezentare online si, in functie de ceea ce vad, intra in legatura cu vanzatorul.

Ceea ce trebuie sa stii este ca aceste poze profesionale realizate de un fotograf de interioare atrag clientul, faciliteaza intalniri, stabilesc pretul, ba chiar decid daca proprietatea se va vinde sau nu, si in cat timp.

 

Servicii foto spatii birouri

Atunci cand vine vorba de fotografii imobiliare, lucrurile trebuie tratate cu toata seriozitatea. In acest domeniu, strategia ta, a celui care asigura partea de imagine a acelei proprietati, trebuie sa fie de genul „Punct ochit, punct lovit”. De tine depinde modul in care clientii percep acel proiect imobiliar, caci ei vor vedea in primul rand fotografiile si filmarile tale facute acolo.

 

Fotografii case de vanzare sau inchiriere

Anunturile de vanzare sau inchierere a unei case se disting de cele care prezinta apartamente sau garsoniere. La nivel vizual, ele se adreseaza unui cumparator cu profil diferit. Sunt fotograf arhitectura si imobiliare de multi ani si cunosc toate secretele acestui domeniu, folosindu-le mereu in beneficiul celor care detin proprietati si sunt interesati de incheierea unor tranzactii.

 

Fotograf design interior

Fotografiile de desgin interior necesita o abordare speciala a unei proprietati din punct de vedere vizual. Ele se concentreaza asupra elementelor de decor, asupra aranjarii lor si a mobilierului, astfel incat ceea ce face un fotograf design interior Bucuresti sa evidentieze calitatile unui proiect de amenajare.

 

 
In fotografia de design interior abordarea este holistica

si se bazeaza mai ales pe elementele de interior (mobilier, ferestre etc) pentru a crea omogenitate vizuala, in timp ce evit pe cat posibil compozitiile prea largi ce nu pun in evidenta aceste elemente si pot abate atentia intr-un mod nefericit. Provocarea reala este balansul perfect al luminilor artificiale cu cea naturala, un subiect care imi place si care ma indeamna mereu sa fiu creativ cand folosesc echipamentele si cand editez ulterior.

Cat despre fotografiile de exterior, in special fotografiile de arhitectura, putem discuta mult despre importanta anotimpului, starea vremii, ora si chiar pozitia soarelui in momentul realizarii sedintei foto. Fotografiile mele au in compozitie intotdeauna elemente de decor, de frumos ce pun in evidenta farmecul curtii si gradinii.

 Este, de asemenea, important ca fotografia in real estate sa respecte dorinta clientului care sublinieaza ce este remarcabil si ce trebuie sa fie perceput cu usurinta de catre potentialul cumparator. Astfel, de-a lungul timpului, am dezvoltat o tehnica rapida si eficienta de a fotografia, de a filma si de a procesa in cel mai scurt timp, un atu pe piata tranzactiilor imobiliare, o piata extrem de dinamica