AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotograf imobiliar ansambluri Bucuresti

Provocarile pe care le intampina un fotograf imobiliar Bucuresti,

Il pun in fata unor alegeri dificle de multe ori, alegeri ce trebuie facute rapid, cu multa inspiratie si creativitate. Fie ca e vorba de agentii imobiliare, fie ca sunt clienti individuali care vor sa inchirieze sau sa vanda o proprietate, eu, ca fotograf specializat in imobiliare, ofer solutii complete si de calitate in fiecare caz in parte.
Eu ma identific cu proprietarul, ma pun in situatia lui si ma gandesc ca incredintez cuiva misiunea de a-mi vinde sau inchiria locuinta. Vreau sa scot ce e mai bun din acea locuinta si sa o fac placuta pentru oricine ar vedea-o in anunturi. O locuinta sau un spatiu de birouri poate avea o valoare mai ridicata pentru anumiti clienti care isi doresc ceva anume de la acel imobil.

Astfel, eu ca fotograf imobiliar, vin in intampinarea a ceea ce clientii isi doresc.

Realizez fotografii profesioniste de calitate ridicata, in conditii de lumina optima. Ofer clientului si tururi virtuale de 360 de grade pe care el le poate pune la dispozitia celor interesati. In cazul unor proprietati mai mari, o filmare de ansamblu, realizata cu drona, va avea un impact foarte puternic si va ajuta la vanzarea acelei prorietati la un pret dorit de proprietar.

Domeniul imobiliar si-a largit mult aria in ultimul timp odata cu avansul tehnologiei.

Nici vanzarea, nici inchirierea unui imobil nu mai sunt ceea ce erau in trecut. Acum, toti trebuie sa ne adaptam trendului si sa oferim ceea ce ne cere piata de profil.
Nu numai agentiile imobiliare sunt specializate acum in astfel de tranzactii, ci si persoane individuale cu experienta bogata in vanzari. Nu in ultimul rand, colaboram cu foarte multi clienti care isi inchiriaza spatiile de locuit pe platforme moderne precum Booking sau Airbnb si cauta fotograf apartamente sau fotograf garsoniere.
Fiind platforme exclusiv online, acestea pun un accent covarsitor pe imagine, asa ca ea trebuie sa fie impecabila.