AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografie real estate pentru case, apartamente, garsoniere

O casa trebuie prezentata in toata splendoarea ei, caci suprafata este mult mai mare fata de un apartament. Fiind o investitie mare din partea unui cumparator, eu, ca fotograf arhitectura si imobiliare trebuie sa prezint cat mai detaliat si mai bine particularitatile acelei case, sa scot in evidenta confortul ei, zona in care este situata si eventual curtea si dependintele casei respective.
Mobilierul este si el prezentat intr-o lumina placuta, care sa arate armonia designului interior si stilul abordat in amenajarea fiecarei camere. Fotografiile panoramice pe care le fac vor scoate astfel in evidenta suprafetele generoase ale fiecarei incaperi. In sectorul imobiliarelor, viteza este de asemenea o cerinta esentiala. Uneori, tranzactiile se fac chiar de la o zi la alta, asa ca e nevoie de o rapiditate mare in ceea ce fac si eu.
Filmarile si fotografiile facute, precum si procesarea lor sunt executate cu programe speciale ce ma ajuta sa livrez produsul finit catre client in intervalul de timp dorit de el. Nu pierd niciun minut pentru ca stiu ca un client poate fi interesat in aceeasi zi de o casa, asa ca mi-am dezvoltat o tehnica rapida de lucru si procesare a tuturor imaginilor si fotografiilor facute.
Fotografii design interior
Fotografiile de desgin interior necesita o abordare speciala a unei proprietati din punct de vedere vizual. Ele se concentreaza asupra elementelor de decor, asupra aranjarii lor si a mobilierului, astfel incat ceea ce face un fotograf design interior Bucuresti sa evidentieze calitatile unui proiect de amenajare.
O incapere in care traiesc sau lucreaza oameni trebuie sa transmita in primul rand senzatia de confort, relaxare si spatiozitate. Aceste calitati sunt obtinute printr-o amenajare a profesionista a spatiului de catre o designer de interior. Cei care cauta sa cumpere si in special sa inchirieze spatii de lucru sau de locuit cu un design interior special vor in primul rand sa aiba acces la un portofoliu generos de filmari si fotografii.
Sunt fotograf design interior Bucuresti de peste 10 ani si stiu foarte bine ce sa prezint si sa scot in evidenta pentru a arata calitatea unui astfel de proiect. Texturile, culorile si contrastul creat de imbinarea lor vor crea privitorului o senzatie placuta si il vor face sa isi doreasca sa vada acea proprietate si la fata locului. Eu le spun adesea clientilor mei ca o proprietate isi gaseste cu siguranta persoana care va „vibra” sufleteste cu sentimentul creat de acel design interior facut doar pentru ea.
Nu ma limitez doar la fotografierea acestor proiecte de design interior. Filmez in detaliu fiecare incapere si editez acest material video selectand ceea ce prezinta proiectul in cea mai buna lumina. Frumusteea unui spatiu interior este prezentata cel mai bine folosind aparatura performanta, lumini foarte bune si prin abordarea unor unghiuri si fotografii panoramice care o vor scoate in evidenta.