AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotograf apartamente, garsoniere de inchiriat

In cazul unor garsoniere cu suprafata mai mica, desginul interior si modul in care este prezentata aceasta locuinta in materiale video si fotografii conteaza foarte mult. Desi pare greu de crezut, astfel de locuinte se vand foarte repede daca un agent imobiliar stie sa le prezinte si are fotografiile potrivite. Sunt persoane care cauta sa faca investitii in cumpararea de garsoniere si sa le inchirieze apoi inclusiv ca spatii de birouri.
In ultimii ani sunt tot mai solicitat ca fotograf real estate Bucuresti pentru a face clipuri prezentare pentru Booking.com sau Airbnb. Strainii care inchiriaza garsoniere si apartamente in marile orase ale Romaniei cauta preponderent ceea ce le trebuie prin intermediul acestor platforme online.
Cineva care inchiriaza prin Booking.com sau airbnb nu vine intai in vizita la proprietatea respectiva. Acel potential client va vizualiza fotografiile facute de mine si filmarile ce pot insoti descrierea unei proprietati. In aceasta activitate, am ajuns la concluzia ca un portofoliu generos de fotografii profesionale in imobiliare este o investitie sigura ce va fi recuperata rapid si va aduce profituri generoase proprietarilor.