AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotograf spatii birouri, apartamente de vanzare

Imaginea vinde foarte bine in domeniul imobiliarelor. Fie ca ne referim la fotografiile spatiilor rezidentiale, fie ca avem in vedere spatiile comerciale sau pe cele de birouri, imaginea conteaza extrem de mult in acest caz. Ceea ce il convinge pe un client sa contacteze proprietarul unui spatiu de birouri poate fi chiar o fotografie facuta de tine.
Ca expert in fotografii imobiliare, eu stiu ca la un asemenea proiect trebuie sa dispun de echipamente speciale, sa fac fotografii ce ofera o perspectiva cat mai larga si care pun in lumina foarte bine acel spatiu de birouri. Companiile care inchiriaza spatii de birouri cauta acolo nu numai functionalitate, ci si echilibru si confort. De aceea, eu ca fotograf trebuie sa arat ca spatiile sunt bine iluminate in mod natural, ca spatiul exterior este generos si are o priveliste foarte buna.
De asemenea, arat de fiecare data ca un spatiu sau o incapere permite reamenajarea lui, astfel incat sa se poata vedea ca acolo exista potential. Aici este nevoie de o colaborare foarte buna intre fotograf si cei care asigura intretinerea spatiului, deoarece totul trebuie sa fie foarte curat si organizat, bine pregatit pentru o sedinta foto reusita.