AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Servicii fotograf pentru designeri de interioare

O incapere in care traiesc sau lucreaza oameni trebuie sa transmita in primul rand senzatia de confort, relaxare si spatiozitate. Aceste calitati sunt obtinute printr-o amenajare a profesionista a spatiului de catre o designer de interior. Cei care cauta sa cumpere si in special sa inchirieze spatii de lucru sau de locuit cu un design interior special vor in primul rand sa aiba acces la un portofoliu generos de filmari si fotografii.
Sunt fotograf design interior Bucuresti de peste 10 ani si stiu foarte bine ce sa prezint si sa scot in evidenta pentru a arata calitatea unui astfel de proiect. Texturile, culorile si contrastul creat de imbinarea lor vor crea privitorului o senzatie placuta si il vor face sa isi doreasca sa vada acea proprietate si la fata locului. Eu le spun adesea clientilor mei ca o proprietate isi gaseste cu siguranta persoana care va „vibra” sufleteste cu sentimentul creat de acel design interior facut doar pentru ea.
Nu ma limitez doar la fotografierea acestor proiecte de design interior. Filmez in detaliu fiecare incapere si editez acest material video selectand ceea ce prezinta proiectul in cea mai buna lumina. Frumusteea unui spatiu interior este prezentata cel mai bine folosind aparatura performanta, lumini foarte bune si prin abordarea unor unghiuri si fotografii panoramice care o vor scoate in evidenta.