AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Fotografie arhitectura si design de interior

Arhitectura si designul interior sunt doua domenii inovative pe care fotografii le adora.

Dincolo de asta, fotografia de arhitectura si de design interior este vitala in vanzarile de imobile. Un alt motiv pentru astfel de fotografii sunt populare este si acela ca exista si foarte multe firme specializate pe aceste doua domenii si care au nevoie de fotograf profesionist imobiliare. Aici putem adauga si revistele de specialitate.

Desi diferite, cele doua tipuri de fotografii trebuiesc percepute ca fiind o un tot unitar, ambele completandu-se reciproc si oferind fotografilor un nou nivel artistic de explorat. Fotografia de arhitectura, sau arhitecturala, focalizeaza anumite portiuni de arhitectura a unei structuri sau ale unui loc. Pe de alta parte, cea de design interior este centrata pe interiorul structurii, incluzand piese de mobilier, pereti si decoratiuni. Luate impreuna, sunt complementare. Practic, atunci cand fotografiezi o cladire sau o casa, ambele tipuri de fotografii sunt folosite. Atunci cand faci poze la design, evidentiezi si arhitectura.

SERVICII FOTOGRAF PENTRU DESIGNERI DE INTERIOARE

Exista mai multe tehnici in realizare de fotografii profesionale pe care un fotograf pasionat de arhitectura le foloseste

pentru a crea poze ce pot fi considerate piese de arta. Aceste tehnici ajuta, de asemenea, in producerea de fotografii care adauga mai multa dimensiune, viata si dau sens unei creatii arhitecturale.

Camerele folosite permit crearea de perspective controlate, adica pozitionate corespunzator si regland focalizarea , ele pot crea linii verticale paralele ce vor produce imagini maiestoase ale cladirilor. Iar pentru crearea de adancime in spatiu, atat prim planul cat si fundalul trebuie sa aiba acelasi nivel de acuitate. Cele mai bune camere pentru fotografia de arhitectura si design interior sunt camerele de vizualizare, ce permit flexibilitate la inclinare si miscari diverse pentru a crea imagini panoramice deosebite. Acest tip de camere au lentile cu unghi larg, perfecte pentru deschideri largi si care ajuta la crearea unei atmosfere ce nu denota artificialitate. Bineinteles, dincolo de tehnicile si tehnologia folosite, vremea conteaza, evitandu-se fotografierea pe timp ploios.

In cele din urma, fiecare poza trebuie sa spuna o poveste, exprimata prin structura si arhitectura, culoare si compozitie. Iar un fotograf va sti sa glorifice un mic defect, folosindu-l ca parte integranta al povestii. Dar dincolo de orice, este vorba despre captarea unei scene in mijlocul elementelor sau imprejurimilor sale naturale.