AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Imobiliarele, fotografie profesionala

La vanzarea unui imobil intotdeauna trebuie sa te asiguri ca prezentarea lui este atragatoare iar perioada de timp de plasare pe piata este minima.

Orice ce luna sau saptamana in plus ii poate scadea din valoare si de aceea este vital sa nu sari etape importante din procesul vanzarii.

FOTOGRAF PROPRIETATI IMOBILIARE, CASE SI APARTAMENTE

Pe langa agentiile de imobiliare, care iti pot oferi multe oportunitati, era digitala te ajuta enorm sa te promovezi online prin intermediul diverselor canale si sa vinzi chiar tu singur casa sau apartamentul tau, punand la dispozitie un intreag canal de vanzare. Atat cumparatorii cat si proprietarii pot vinde si cumpara foarte rapid online, nu trebuie decat sa acceseze cateva poze.

Un fotograf de imobiliare stie sa fotografieze o casa sau un apartament pentru a expune un stil de de viata, nu doar un imobil.

Creativitatea si arta din munca lor a devenit insasi munca lor. Fotografia de imobiliare devine astfel o intelegere a mediului in care este imobilul, va sublinia beneficiile si avantajele astfel scazandu-i timpul expunerii pe piata vanzarilor.

FOTOGRAF APARTAMENTE SI GARSONIERE DE INCHIRIAT

Desi multi cred ca pot fotografia un dormitor si sa-l faca sa arate bine, singurul care stie cu adevarat unghiurile, luminile si crearea ambientului ce merita a fi fotografiate este un profesionist care stie cum se executa fotografia de design interior. De fapt, listarile care au poze profesionale ale imobilelor au cu 139% mai multe accesari decat restul. Mai mult, casele care prezinta fotografii profesionale isi ridica preturile de vanzare cu pana la 30%.

Trendurile arata ca vizualizarea de scurte videoclipuri, binecunoscutele tururi virtuale, au crestere in popularitate fiind foarte apreciate. Aceste tururi simulate permit potentialilor cumparatori sa intre in atmosfera imobilului, prin fotografii de arhitectura si de design interior, si sa-si creeze o prima impresie. Asa ca, la vanzarea unei case este ideal sa ai cateva fotografii prfesionale si macar un video. Clar, acestea trebuie sa fie de calitate iar vanzarea sa fie cat mai rapida.

FOTOGRAFIE REAL ESTATE PENTRU CASE, APARTAMENTE SI GARSONIERE

In incheiere, recomand celor care activeaza in aceasta industrie, ca vanzatori in special, sa se asigure ca imobilul respectiv este prezentat in cea mai avantajoasa maniera. Iar un fotograf profesionist de real estate poate face ca o simpla casa sa arate absolut extraordinar, evidentiind in acelasi timp esenta acelei case in fotografii minunate.