AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Promovare online

  Ai idee de cum vrei sa arate website-ul tau, de ceea ce vrei sa prezinte dar nu stii cum sa il aduci pe prima pagina in cautarea pe Google? Iti explicam noi. Cu ajutorul SEO si serviciilor de fotograf si cameraman. Practic, trebuie să creăm conținut de calitate, să-l promovăm și să atragem link-uri către el. Continutul va apărea în rezultatele motoarelor de căutare și prin repetitie, tot mai multe pagini ale site-ului vor fi găsite usor prin Google.

 

OPTIMIZARE SEO

  Magic SEO, sau doar Search Engine Optimization. Optimizarea unui site pentru a urca în motoarele de căutare are un input enorm in influentarea unui utilizator sa acceseze mai usor website-ul tau

 

PROMOVARE SOCIAL MEDIA

  Vrei brand awareness, expunere sau vizibilitate? Atunci, Social Media marketing este solutia: promovare pe Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest etc, care sunt cele mai bune canale, alaturi site.

 

PUBLICITATE  SI CAMPANII PPC

  Produse excelente, servicii de calitate, pret bun in raport cu ele. Dar vanzarea nu prea merge. De ce? Pentru ca nimeni nu stie ca tu il vinzi. Iar singura solutie viabila, in era vitezei, este publicitatea online.

  

  Cat despre design si arhitectura, te ajutam sa gandesti strategic astfel incat sa cream impreuna un website responsive si care denota logica, ordine si care invita vizitatorul sa navigheze usor, sa citeasca cat mai mult content si sa cumpere produsele tale. Noi iti recomandam un website WordPress, usor de administrat si de intretinut, si care permite procedurilor SEO sa fie usor de aplicat.

  Targetare precisa, retargetare si identificare clienti noi. Cu bugete minime , chiar si de 5 / zi, prin campaniile Facebook, spre exemplu, le poti reaminti oamenilor de tine si poti converti mai mult traficul de pe website. Poti crea audiente care se updateaza dinamic in functie de vizitatorii de pe site si care trebuie sa fie create doar o singura data. Fiind unul dintre cele mai cunoscute instrumente de marketing digital si promovare online în România, Facebook mareste conversiile cu 30%-50%, este usor de folosit si usor de monitorizat, in functie de bugetul alocat.

  Insa cea mai buna strategie pentru a raspunde cererii pentru produs ramane AdWords, simplu de folosit si cu impact major in afacerea ta. Iti permite posibilitatea de targetare geografica pe zone, cartiere si regiuni, prin excludere si are optiunea de pinpoint, pentru ca clientii sa ajunga mai repede la destinatie. In plus, ca strategie creativa, poti crea ad-grupuri bazat pe un cuvant cheie si are optimizare pentru mobil (oamenii te pot suna si daca dau un click pe reclama). Il consideram clar un pilon in arsenalul afacerii tale!

 

CREARE SITE WEB

  In crearea unui site wordpress, cel mai recomandat de mine, este important ca design-ul sa fie gandit tinand cont de functionalitate, sa faca trecerea dintre punctele cheie asupra punctelor secundare ale site-ului si sa contina fotografii de calitate, filmari si videoclipuri profesionale, invitand utilizatorul la actiune.

 

CREARE CONTINUT SITE

  Content marketing-ul este focusat pe crearea, publicarea si distribuirea de continut pentru o piata targetata cu scopul de a atrage cat mai multi clienti noi. Si, ca orice demers de marketing, mai ales in promovarea online, are niste obiective concrete, precum captarea atentiei, generarea de lead-uri, cresterea brand awareness-ului si cresterea vanzarilor.

 

  Contentul trebuie sa fie atractiv, simplu, clar dar mai ales memorabil. El este un input de informatie ce trebuie considerat demn de a fi retransmis catre altii. Marketingul prin conținut presupune să creezi conținut care rezolvă problemele sau răspunde întrebărilor clientilor țintă. Printre cele mai folosite forme de marketing prin continut putem enumera blogging si guest blogging, podcasting si vlogging, eBooks si webminarii. Insa toate acestea trebuie sustinute prin elementul cheie: imaginea. De aceea, recomandam de fiecare data sa apelati cu incredere la profesionisti ce ofera servicii foto-video care va poate ajuta cu cameramani, videografi si fotografi profesionisti si, uneori chiar cu scenografi si regizori. Imaginile si videoclipurile de calitate cresc engagementul si rata de conversie cu pana la 65%, o rata de succes foarte buna.

  In concluzie, chiar exista o multitudine de idei si strategii pe care le putem discuta impreuna pentru a-ti atinge obiectivele. Pentru ca totul porneste de la o singura idee, nu-i asa. La fel si afacerea ta!

 

Clienti

Un webdesign interactiv, in combinatie cu optimizare SEO, campanii Adwords si un content de calitate joaca un rol decisiv in soarta business-ului tau, reprezentand cheia principala in promovarea brandului pe cea mai mare platforma de comunicatii, Internetul.