AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

CREARE CONTINUT WEB

Cea mai importanta si de valoare componenta a unei strategii de marketing online eficiente este cea legata de continut site.

Content is king, o stim. Cu siguranta, alaturi de regina sa, imaginea. Content marketing-ul este focusat pe crearea, publicarea si distribuirea de continut pentru o piata targetata cu scopul de a atrage cat mai multi clienti noi. Si, ca orice demers de marketing, mai ales in promovarea online, are niste obiective concrete, precum captarea atentiei, generarea de lead-uri, cresterea brand awareness-ului si cresterea vanzarilor.

Desi la baza piramidei lui Maslow inca sunt nevoile fiziologice, cele legate de siguranta si apartenenta, pozitiile superioare par a fi ocupate din nevoi din ce in ce mai complexe, nu doar cele legate de stima si dezvoltare de sine. Astazi, consumatorii vor sa se regaseasca in brandul adoptat, sa rezoneze si sa empatizeze cu valorile si misiunea sa. Astfel incat, deciziile de cumparare sunt bazate mai intai pe informatiile transmise de brand catre consumator, brandul fiind cel care este primul dispus sa ofere informatii primordiale, credibile si relevante ce ajuta clientii in procesul de cumparare. Noul standard din partea consumatorului ce se impune a fi respectat.

Astazi, cand vorbim de content marketing, acesta imbraca multe forme ce pot fi distribuite pe diferite canale in procesul de distributie catre potentialii clienti.

Se impune ca lecturarea sa fie facila, textele bine structurate si relevante iar videoclipurile sa fie de buna calitate, realizate de un fotograf profesionistcameraman, ce ofera servicii foto-video de calitate care sa ofere o experienta memorabila.  Newslettere, articolele, videoclipuri, advertoriale, infografice etc, trebuie sa atraga atentia prin informatii utile.

Iar atunci cand content marketing-ul reprezinta prezentul si viitorul in marketing, acesta devine pura creativitate. Ce generează de 3 ori mai multe lead-uri decat strategiile de marketing outbound, are rate de conversie de 6 ori mai mari și un potențial de a crește de 7 sau 8 ori traficul web. Cand mediul online este un catalizator al creativitatii, care abunda de stiri, advertoriale, interviuri si bloguri ce se intrec in a ne atrage atentia si a ne aduce un plus de valoare in procesul de vanzare si cumparare, atunci avem un ajutor cand cream content nou, mereu actual si de calitate. Deci este de recomandat sa te folosesti de serviciile unui copywriter si ale unui fotograf de fashion, fotograf de produs, fotograf de evenimente corporate, fotograf real estate sau cameraman atunci cand ti-ai propus sa furnizezi calitatea impusa de exigentele consumatorilor.

Iata de ce, atunci cand vrei sa oferi un plus de valoare si sa creezi conexiune umana intre consumatori si brandul tau, sa cresti vanzarile si sa iti dezvolti afacerea, este imperios necesar sa livrezi continut de calitate, dinamic, care denota incredere si loialitate si care demonstreaza clientilor ca merita mai mult. Deci, la crearea unui website, ia in considerare pe langa optimizarea SEO, social media marketing sau campaniile de Adwords, livrarea unui continut de valoare. Baza. Caci fara acesta, restul se vor dovedi a fi inutile.