AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

CREARE SITE WEB

Creare site web de prezentare presupune evidentierea structurii si un design bine gandit, detalii importante in experienta utilizatorului pe site-ul tau.

Astazi, cunostem cu totii ca arta si afacerile merg mana in mana. Intr- o era digitala unde accentul este pus pe viteza si intuitivitate, web designul pare sa fie una din principalele metode folosite pentru a crea diferentierea fata de competitie, sau ceea ce Seth Godin numeste Purple Cow.

Ca firma de web design din Bucuresti, explic mereu clientilor ca realizarea unui website care castiga increderea vizitatorului este unul care sigur va vinde inaintea oricarui angajat din companie. Atunci cand navigarea este facila, cand siteul te ajuta sa gasesti usor si foarte rapid produsele, serviciile sau informatiile necesare, are o estetica atragatoare si o organizare logica, creaza per ansamblu o impresie placuta care, in cele din urma, transforma orice simplu vizitator intr-un nou client.

In crearea unui site wordpress este important ca design-ul sa fie gandit tinand cont de functionalitate.

Sa faca trecerea dintre punctele cheie asupra punctelor secundare ale site-ului si sa contina imagini si fotografii profesionale, filmari si videoclipuri profesionale, invitand utilizatorul la actiune. Mai ales in cazul magazinelor online, care trebuie sa ajute clientii sa navigheze rapid si sa isi faca cumparaturile online intr-un mod cat mai placut. De aceea, in expunerea online a unui brand, mereu am pus accent in recomandarile mele pe colaborarea cu un fotograf profesionist, care are un aport deosebit in retentia utilizatorilor pe pagini. Mai ales atunci cand discutam de fotografie evenimente corporate, fotografie de fashion, fotografie de produs sau fotografia de media PR.

Evident, nu trebuie scapat din vedere si timpul de incarcare al paginilor, factor foarte important care influenteaza productivitatea unei afaceri online. De aceea, optimizarea siteului necesita fotografii profesionale de calitate care au anumite dimensiuni, prezentand astfele rapid si intr-un mod estetic produsele.

Desigur, un website nu se limiteaza doar la aspect in procesul de promovare online.

Compatibilitatea pe diverse platforme, precum tableta, mobil etc, folosirea de standarde web si programarea corecta, desi in sarcina unui web developer profesionist, sunt de mare importanta. Un webdesign interactiv, in combinatie cu optimizare SEOcampanii Adwordsservicii foto-video profesionale si un content de calitate joaca un rol decisiv in soarta business-ului tau, reprezentand cheia principala in promovarea brandului pe cea mai mare platforma de comunicatii, Internetul.

Majoritatea aspectelor mai sus enumerate stau la baza deciziei utilizatorului intre a ramane si a lua actiune sau a renunta. Iar daca te intrebi ce avantaje poti obtine prin servicii de webdesign, optimizare SEO, social media marketing si o buna administrare/ mentenanta site, iti spun eu. Totul. Pentru ca totul tine de maximizarea profitului, de maximizarea CA-ului, prin branding si prin obtinerea unui avantaj fata de concurenti. Totul tine de satisfactia clientilor tai.