AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

OPTIMIZARE SEO

Din punctul de vedere al celor ce ofera servicii de optimizare SEO site web.

Optimizarea site-ului ar trebui să fie baza marketingului online. Bugetele alocate, alaturi de un content de calitate, sunt importante. Desi motoarele de căutare nu vor să divulge întreg sistemul de criterii pe baza cărora clasifică site-urile, SEO ramane principala metodă de promovare online a website-urilor care se poate categorisi după mai multe criterii, în funcție de tip sau modul de abordare, SEO On page sau SEO Off page.

Desigur, si alte de elemente contribuie la procesul de optimizare.

Imaginile prezentate nu trebuie sa fie mai late sau mai inalte in mod inutil iar continutul trebuie sa prezinte elementele cheie pentru optimizare (cuvinte cheie, titlu, URL etc.) astfel incat paginile sa se incarce rapid iar utilizatorul sa acceseze informatiile dorite. De altfel, este demonstrat ca website-urile care se încarcă rapid tind să obțină poziții mai bune în Google. Insa, este de retinut ca Google și alte motoare de căutare analizează paginile atat individual cat si întreaga structură a website-ului. De aici tragem concluzi simpla ca un fotograf profesionist alaturi de o agentie care ofera servicii de web design este de mare ajutor atunci cand te hotarasti sa creezi un nou site. In colaborare cu agentia de SEO, cele doua echipe pot conecta articolele și paginile relevante între ele si te pot coordona catre creearea de content de calitate, bine plasat si care sa genereze rezultate sigure si de lunga durata. Toate acestea sunt valabile si in cazul promovarii social media, unde continutul este la fel de important.

Astazi, SEO a devenit mai mult o arta a creării de conținut și a persuasiunii.

Pentru a convinge oamenii sa-ti distribuie continutul este necesara multa rabdare si promovare desteapta. Iar asta o poti face numai prin content. Indiferent ca discutam despre fotografie de produs, fotografie de fashion, fotografie de real estate sau fotografie de evenimente corporate, toate acestea alaturi de videoclipuri si texte, trebuie sa fie de buna calitate si sa atraga atentia utilizatorilor. Un videoclip realizat de un amator nu se va compara nicicand cu unul creat de un cameraman care foloseste echipamente profesioniste si drone sau DSLR-uri.