AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Realizare clipuri prezentare produse, servicii

Prezentarea unor produse sau servicii prin intermediul unor clipuri prezentare produse servicii

Este unul dintre principalele mijloace prin care se obtin rezultate foarte bune pe piata. Concurenta fiind tot mai mare, diferenta este facuta de cei care stiu cum sa comunice cu potentialii clienti si sa ii convinga sa cumpere un anumit produs sau serviciu. Acum, este foarte important sa stii cum sa ajungi la potentialii tai clienti si sa stii cum sa iti organizzi campaniile de promovare in social media pentru a maximiza impactul lor.

Motivul pentru care multi clienti apeleaza la noi pentru realizare clipuri prezentare produse servicii este, in primul rand, cel legat de nevoia de a ajunge la publicul-tinta intr-un mod mai usor, care sa aiba un impact direct asupra oamenilor. E stiut faptul ca oamenii se ataseaza mai bine de o idee sau un concept atunci cand vad si aud mesajul care trebuie transmis.

Cu ajutorul unor clipuri prezentare produse reusim sa transmitem atat de mult cat am face-o prin mii de cuvinte.

Imaginea conteaza cel mai mult acum cand toti suntem grabiti si nu vrem sa pierdem timpul. Tehnologia moderna a impus necesitatea realizarii unor asemenea materiale de prezentare, in special de cand internetul este disponibil in mai multe locuri si tot mai multi oameni isi permit sa detina un smartphone.

 

Studiile de specialitate arata ca oamenii sunt mai hotarati sa cumpere un produs sau serviciu atunci cand urmaresc un material de promovare sub forma unui clip prezentare produse servicii. Acesta este si motivul pentru care reclamele de la televizor sunt atat de scumpe la ore de maxima audienta, caci ele dau rezultate garantate si reusesc sa ramana in mintea privitorilor mai mult timp.

Daca un clip de prezentare este si bine facut, e filmat din multe unghiuri, are o coloana sonora buna si dinamismul necesar, atunci efectul va fi garantat. Un clip de prezentare produse servicii spune mereu o poveste concentrata a unui produs, adica exact ceea ce oamenii vor sa vada cand cineva le prezinta ceva nou. A trecut vremea persuasiunii prin texte lungi si mesaje foarte bine gandite. Acum e timpul imaginii, al retelelor de socializare accesate de miliarde de oameni la nivel global.

Un clip prezentare produse servicii are si avantajul de a fi inteles mult mai usor de foarte multi oameni.

Nu toti ar avea rabdarea sa citeasca, dar toti pot privi si interpreteaza in felul lor ceea ce privesc. Pentru start-up-uri, de exemplu, sau pentru companii mai mici, aflate la inceput de drum, aceasta metoda de promovare a produselor si serviciilor oferite de ele este perfecta.

 

Promovarea prin clipuri de prezentare nu necesita un buget foarte mare si ajunge mai usor la foarte multi oameni. Astfel, ei isi pot da seama repede daca vor cumpara ceea ce li se prezinta si nu vor sta mult pe ganduri. In acelasi timp, este adevarat ca aceasta promovare video necesita o investitie initiala si un efort destul de mare de a realiza toate materialele video pentru produse, insa tot efortul merita facut deoarece va va recompensa pe termen mediu si lung.