AGMark

Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 sau email la: contact@agmark.ro

Promovare online I Seo I Fotograf I Cameraman

Videograf congrese, sedinte, seminarii, conferinte de presa, interviuri

In orice domeniu ati activa, nevoia de un videograf congrese, sedinte, seminarii, conferinte de presa, interviuri este esentiala.

Nu se mai poate concepe acum ca o companie sau o firma sa aiba succes daca nu aloca un anumit buget campaniilor de comunicare si daca nu este prezenta pe internet si in mass-media. O companie sau o firma care se respecta are propriul videograf sau cel putin un videograf care colaboreaza constant cu acea organizatie.

El este cel care se ocupa de filmarea unor congrese, sedinte, seminarii, conferinte de presa, interviuri sau alte evenimente din viata companiei. Aceste imagini sunt ulterior prelucrate de el si montate pentru a fi prezentate publicului larg. Filmarile de la prezentari sau conferinte de presa sunt foarte utile pentru ca in anumite cazuri ele contracareaza imaginea negativa pe care unele trusturi de presa o pot crea unei companii.

Daca un eveniment dintre cele mentionate mai sus nu este prezentat in mod profesionist, atunci e posibil ca publicul sa nu aiba incredere in produsele companiei respective. Nu este de ajuns doar sa filmezi si sa montezi totul ca la carte, ci e nevoie de fler si intituitie (ambele date de experienta) care sa te ajute sa alegi cele mai bune imagini si astfel sa transmiti emotie prin materialele video pe care le realizezi. Dincolo de produsele si serviciile pe care companiile le ofera stau oamenii. Iar ei pot fi prezentati in cea mai buna lumina la evenimente de tipul congreselor, conferintelor, interviurilor etc.

 

In special atunci cand e vorba de o corporatie, sublinierea caracterului uman al companiei, prezentarea managerilor, a CEO-ului si angajatilor sai este o componenta deosebit de importanta a strategiei de comunicare. Prin congrese, interviuri sau seminarii poate fi transmis mai bine mesajul dorit si se ajunge mai usor la clienti, convingandu-i pe cei inca indecisi.

Marele avantaj al conferintelor de profil

Un mare producator dintr-un anumit domeniu trebuie sa iasa din hala de productie si sa se adreseze oamenilor care vor cumpara produsele sale. Conferintele de business sau reunirile cu profesionisti din domeniu care sunt filmate si prezentate de un videograf congrese sedinte seminarii se vor adresa atat publicului, cat si angajatilor acelei companii. In plus, atunci cand sunt lansate produse noi sau cand sunt organizate targuri de profil, videograful trebuie sa fie o prezenta constanta acolo si sa scoata in evidenta produsele sau serviciile acelei companii.

Succesul unei afaceri este dat de oamenii care o conduc si care lucreaza pentru ea. Un lider carismatic, care sa „magnetizeze” publicul atunci cand vorbeste la o conferinta sau un congres isi va stimula angajatii, iar starea lor de spirit va fi mai buna. Intotdeauna, o conferinta anuala a unei organizatii este cea mai buna metoda de a arata care au fost succesele ei si de a o ajuta sa isi fixeze noile obiective.

 

Avand in vedere aceste nevoi stringente de comunicare, devine clar de ce compania sau firma dvs. are nevoie de colaborarea constanta cu un videograf seminarii, conferinte de presa, interviuri. El trebuie sa cunoasca foarte bine viata companiei si sa anticipeze tot ceea ce se va petrece la un eveniment de acest tip.